Who Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2011 Düşük bütçeli iyi bir film izlenilebilir. http://divxplanet.com/bigcover/1542344.jpg Bilgi : Dağcı Aron Ralston'un başından geçenlerin gerçek hikayesi... Genç bir dağcı olan Aron, Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. Hayatı için bir çeşit tuzağa dönüşen bu olayda Aron, soğukkanlı olması gereken şoke edici bir çözüm yolu bulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 bu filmi izledim beğendim de, ben olsam ne yapardım diye düşünmeden edemedim izlerken. güzel film evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 henüz anlamını bile bilmediğimiz o kadar çok şeyden vazçebiliyoruzki sadece acısını hissettiklerimizin yaşamasına izin veriyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 aaa benimde izlemem lazım hemen sağolun =) yanındada pijamalı çekirdek yicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 İyi seyirler hepinize , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
allegra Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Yaşanmış bir olay olması çok etkileyici. Hayatta kalmak için çabalarken bir taraftan kendini yaşamı ve sorumluluklarını sorgularken bulmak. Ölmemek için vücudundan bir parçayı kör bir bıçakla koparmak çok uç bir deneyim. İnsan psikolojisinin sınırlarını zorlayan bir konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.