sirius Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2011 (düzenlendi) WAHE GURU SAT NAM Wahe Guru Guru Mantrasιdιr, en büyük mutluluk, en büyük sevinç ve coşku mantrasιdιr. Bu mantrayι söylemek ruhu yükseltir. (Wa) harika, güzel; (he) sensin, (Gu) bizi karanlιktan (Ru) aydιnlιğa götür. Bu mantra bizim kaderimizi yaşamamιza ve karanlιğι yok ederek hayatιmιzda aydιn günlerin gelmesine yardιm eder. Sat Nam Seed Mantrasι veya Bij mantrasιdιr, Kundalini Yogada kullanιlan en yaygιn mantradιr. Sat gerçek, Nam kimlik demektir. Sat Nam “Gerçek benim kimliğimdir” anlamιna gelir. Bu mantrayι söylemek ruhu uyandιrιr basitçe gerçeğe ulaşma mantrasιdιr. Sat Nam bizdeki 5 elementi dengeler yaşam yolumuzu ve kaderimizi yaşamamιza yardιm eder. Kendi gerceğimizi bulmamιzda bize rehberlik eder. Böylece ruhun bütünlüǧünü keşfederiz. RA MA DA SA, SA SAY SO HUNG için söylenen Siri Gaitri Mantrasιdιr. Ra Günes, Ma Ay, Da Dünya, Sa Sonsuzluk, Say Sonsuzluğun Bütünlüǧü, So Hung ben O’yum ya da Ben Benim anlamιndadιr. Ra Ma Da Sa Dünya, Sa Say So Hung Eter mantrasιdιr. Sa Say So Hung’ι söylemek etrafιmιzdaki eteri genişletir. GOBINDE, MUKANDE, UDARE, APARE, HARIANG, KARIANG, NIRNAME, AKAME Guru Gaitri Mantrasιnιn anlamι; destekleyen, ayakta tutan, kurtarιcι, azat eden, aydιnlatιcι, sonsuz, yok edici, yaratιcι, isimsiz, arzusuzdur. Bunlar içimizdeki yaratιcι kaynaǧιn sιfatlarιdιr. Beynin iki lobunu dengelememizi, kalb çakramιz üzerinde çalιşarak, şevkat, sabιr, tolerans bütünle bir olma duygularιmιzι güçlendirir. Karmik blokajlarιmιz ve geçmişimizden taşιdιǧιmιz bizimle birlikte gelen problemlerimiz üzerinde çalιşιr. Bu mantrayι söylemek auramιzι temizlememize ve koruma alanιmιzι güçlendirmemize yardιm eder. GURU GURU WAHE GURU, GURU RAM DAS GURU Bu Mantra en büyük sevinçle ve coşkuyla Ram Das Guru’nun ruhsal yolumuza rehberlik ιşιǧιnι ve koruma erdemini çaǧιrιr. Mucizeler yaratmamιza ve hayatlarιmιza ilham getirmemize hayatιmιza sonsuzluk deneyimi getirmesine yardιm eder. Zorluklar yaşadιǧιmιzda, tehlikede olduǧumuzda ve yardιma ihtiyacιmιz olduǧunda bizi korur ve bize yardιm eder. Acil durumlarda, bir sihir gerektiǧinde, kalbimizi açmamιza yardιm eder. SA TA NA MA Sa : Sonsuzluk, Ta : Hayat, Na: Ölüm, Ma: Yeniden doǧuş. Bu mantra ’Ben gerçekliǧim’ diye tercüme edilir. Bu 5 ana sesin S, T, N, M ve A ifade edildiǧi Panj Shabad mantrasιdιr. AD GURAY NAMEH, JUGAD GURAY NAMEH, SAT GURAY NAMEH, SIRI GURU DEVAY NAMEH Mangala Charan Mantrasι koruma için söylenen bir mantradιr. Manyetik alanιmιzι koruyucu ιşιkla çevreler. Anlamι; içimdeki beni tanrι bilincine ulaştιracak bilgeyi, yüzyιllarιn bilgeliǧini, gerçek bilgeliǧi ve büyük görünmez bilgeliǧi selamlιyorum. WAHE GURU, WAHE GURU, WAHE GURU, WAHE JEEO Harika benliğim beni karanlιktan aydιnlιğa götür. Harika benliğim ruhumdur. En büyük coşkuyla en büyük sevinçle, ruhumla bütünleşiyorum. Bu mantra içimizdeki rehberle, içimizdeki öǧretmenle, ruhumuzla bütünleşmemize yardιm eder. Prana ve Apanayι dengeler ve bir hayιr duasιdιr. Bilincin coşkusu benim ruhumdur. Seda Bağcan Dipnot: Seda Bağcan aynı zamanda bu mantraları şarkı haline getirip albüm çıkarmıştır. Nisan 9, 2011 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Teşekkürler paylaşım için. Seda Bağcan'ı da dinledim. Harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Birde Cradle Of Filth'in konserlerinde söylediği satanic mantra var: "Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight!" Bunu konserlerine başlamadan önce söylüyorlar.Tabi ne işe yarar bilemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Teşekkürler paylaşım için. Seda Bağcan'ı da dinledim. Harika evet güzel ilginç bir albüm olmuş. Açıkçası çok daha iyi bir seslendirme olabilirmiş. =) Meditasyonluk bir albümden çok dinlemelik olmuş bana göre. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssolga Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Birde Cradle Of Filth'in konserlerinde söylediği satanic mantra var: "Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight!" Bunu konserlerine başlamadan önce söylüyorlar.Tabi ne işe yarar bilemiyorum ne ise yaradigini bilmedigin seyleri alenen paylasma, nedir bu ya.o yukaridaki seytanin vebalini de almis oluyorsun üstüne.Karma denen bir sey var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Hecelemeyi ve nefes ayarlamayı nasıl yapıyoruz ? . Yoksa direk düz bir şekilde mi söylüyoruz ? . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla34 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.