Who Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2011 http://www.gencsinema.com/images/cache/108740_120.jpg Yönetmen: Darren Aronofsky Senaryo : Mark Heyman, Andres Heinz Görüntü yönetmeni: Matthew Libatique Müzik: Clint Mansell Oyuncular: Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Janet Montgomery, Sebastian Stan, Toby Hemingway, Christopher Gartin, Kristina Anapau Yapım: ABD 2010 Dil: İngilizce Tür: Dram, Gerilim Vizyona giriş: 25 Şubat 2011 Nina (Portman), New York’ta yaşayan çok yetenekli bir balerindir ve hayatında çoğu balerin için de olduğu gibi dansetmekten başka bir şey yoktur. Eski bir balerin olan ve bu konuda çok hırslı olan annesi Erica (Hershey) ile yaşamaktadır. Oyun yönetmeni Thomas Leroy (Cassel) KUĞU GÖLÜ’nün baş balerini Beth MacIntyre (Ryder) yeni sezonda değiştrimeye karar verir ve ilk tercihi de Nina’dır. Balenin saf ve zarif Beyaz Kuğu ile şehvetin temsilcisi Siyah Kuğuyu aynı anda canlandırabilecek birine ihtiyacı vardır. Fakat Nina’yı bekleyen bir yeni bir rakip vardır, ve o da Leroy’u etkilemeyi başarmıştır. Nina Beyaz Kuğu rolüne her ne kadar uysa da Lily de Siyah Kuğu’nun tam karşılığıdır. İki genç dansçı arasındaki rekabet garip bir arkadaşlığa dönüşürken Nina da kendi karanlık tarafıyla haşır neşir olmaya başlamıştır – onu mahvedebilecek türden bir kayıtsızlık. ------------------------------------------------------------- Film seyrini pijamalarını giyip cipsleri vs. hazırlayıp evde geçirmek isteyenlere tavsiyemdir eleştirmenlerden oldukça sağlam beğeni almış bir filmdir .Tavsiyemdir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Az önce izledim. Böyle iç karartan filmleri pek sevmem nedense ama çok güzeldi. Hele ninanın siyah kuğu performansı mükemmeldi. Canlı canlı izlemeyi çok isterdim öyle bir parçayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 gerçekten portmanın performansı çok güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 öyle masum duygusal dramatik bir film zannetmiştim ama izlediğimde resmen gerildim şaheser olmamakla beraber güzel bir film izlemeye değer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 psikolojik gerilim... farklı tarz bir filmdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 izleyin izletin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Performansı güzeldi siyah kuğunun. Psikoloji filmi sevmesem de bu film çok güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 pek iyi sayılmaz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 sonu güzeldi..izlerken sıkılmıştım ama . . =/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mistero Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 İzlemeden önce farklı beklentilerimiz vardı , izledikçe gerildik , güzeldi.. (= Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 aynı zamanda şaşırtıyordu da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Pskolojik film türünde beni Shutter Island kadar şaşırtmadı beni sanki ama kurgusu oldukça güzeldi. Natalie Portman Hakkını vermiş fazlası ile.. Her daim listemde olacak filmlerden biri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.