KemStruo Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2011 http://www.yukleresim.com/images/38996411786938710453.bmp Bu işaretin anlamını bilen varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 nerede, hangi konu altında geçiyor bu işaret ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 knight online diye bi oyun internet kafede oğlanın biri oynarken gördüm merak ettim oyunabaşladım ayrıntılarda bir çok şey gizli oyunda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DiscustingAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 İşaretlerin fazlası da var Shaiya oyununda.. Hepsini koymak istesem cok fazla olur =) Şimdilik kalsın ileride bilgi sahibi olduğumda kendim yorumlarım diye düşündüm ben.. Yoksa bende sormak isterim bir kaç işaret =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 (düzenlendi) Oyunun Hikayesine uygun sembol özel bir manası yok . Nisan 10, 2011 Who tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yahu mmorpg oyunla kayıp medeniyetlerin ne alakası var allah aşkına? Elbette semboller geçecek oyunda bir anlamları olmak zorunda değil ki bu sembolde gayet genel bir sembol her şeye uyarlanabilir yapıda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DiscustingAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Ya aslında tam olarak değil ama üst kısmı Horus'un gözüne benziyor. Sanki onu değiştirmişler gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Üst kısmı horusun gözüne benzediği kadar benim gözüme de benziyor. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Sauronun gözü , KO da hangi server arkadaşım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Sauronun gözü , KO da hangi server arkadaşım ? Burası bir parapsikoloji sitesi nasıl bir yorum o öyle ? ______________________ Konuya gelirsen daha önce söylendiği gibi herşeye uyarlanmış olabilir. Bu bir oyun sonuçta birşeylerden ilham alacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Üst kısmı horusun gözüne benzediği kadar benim gözüme de benziyor. nokta atışlarına hayranım ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Burası bir parapsikoloji sitesi nasıl bir yorum o öyle ? ______________________ Konuya gelirsen daha önce söylendiği gibi herşeye uyarlanmış olabilir. Bu bir oyun sonuçta birşeylerden ilham alacak. parapsikoloji sitesinde gırgır yapmanın yasak olduğunu ilk defa duydum ama aldım uyarıyı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DiscustingAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Üst kısmı horusun gözüne benzediği kadar benim gözüme de benziyor. Pardon ama o resim oraya bi yorum yapılsın diye koyulmuş. Fikrime saygı duymanı tercih ederdim dalga geçmeni değil ? İnsanı yorum yazmakdan soğutuyorsun sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Üst kısmı horusun gözüne benzediği kadar benim gözüme de benziyor. :D Bence noktayı koydun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DiscustingAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Bi daha yorum yaparsam 2 olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Bi daha yorum yaparsam 2 olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler. ouy şuna bak alındı ya o dalga gecmedı senle be aman hemen alınmayın döverım he aa konuya donun abı takılmayın böle kucuk seylere ya kotu nıyetı yoktur o arkadasımın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 merakımdan açtım konuyu kavga edin diye değil ionya , konuyu nereye açsam bilemedim burası geldi aklıma ondan buraya açtım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yalnızca Knight Online için oluşturulmuş bir sembol ki oyunda yüzlerce işaret ve sembol var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 parapsikoloji sitesinde gırgır yapmanın yasak olduğunu ilk defa duydum ama aldım uyarıyı Bu tarz oyun eğlence kısımları diğer başlıklar altında konuşuluryor vs cemsit arkadaşımız bu konu altında oyun vs tarzı yorumlarla konunun tanımından uzak yorumlar yapmayın demek istemiş gırgır vs eğlence bölümünde zaten var mevcut . Forum Kuralları 3. Ciddi bir konu içerisinde, konunun amacını saptıran işi sohbete dönüştürme amaçlı mesajların yazılması kesinlikle yasaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.