Justice Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2011 Evet Arkadaşlar Yeni Bir oyun Foruma baktım ama göremedim eğer daha önce yayınlandıysa böle bir oyun özür dilerim. Sizce En iyi Müzik Grubu Hangisidir ?? Yalnızca 1 Grup söyleye bilirsiniz. Başlangıç : NightWish Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Eskileri herkesler bilir güncel yazım bende ..... : Coldplay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Led Zeppelin! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 //Rotting Christ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 nightwish eskiden vardı benim için tarja turunenle vardı o Eski nightwish bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Nightwishin bir şarkısını seviyorum olmaz mı Tüm türleri kapsayan en iyi grup sorusu biraz zor olmuş sanki türlere ayır istersen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Scorpions ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Epica ! Pek seven yok sanırım sitede:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 haha epica dıyo ya oğlum doverım senı Dokken........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Nightwishin bir şarkısını seviyorum olmaz mı Tüm türleri kapsayan en iyi grup sorusu biraz zor olmuş sanki türlere ayır istersen. Türleri bende düşündüm önce rock metal rap vs vs sonra düşündüm de herkez sevdiğini belirtmesi yeterli sonuçta bi anket düzenlemiş değiliz yalnızca fikir alışverişi amaclı bi konuydu o yüzden ayırma gereği duymadım . ama müzikle ilğili başka konu açarsam dikkat ederim dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 haha epica dıyo ya oğlum doverım senı Dokken........ Epica! Epica! Epica! Epica! Hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Tamam o zaman. Benim favori olarak gösterebileceğim yok çünkü -malesef- müzik konusunda fazla seçiciyim. Bir gruptan ya da şarkıcıdan dinlediğim maksimum parça sayısı 4tür sanırım. Ayrı olarak ruh halime göre değiştiğinden şu an için Apocalyptica diyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Epica! Epica! Epica! Epica! Hıh sımonenın dötünü ye emi haha Angel Witch Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Kuvvetmira Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Tamam o zaman. Benim favori olarak gösterebileceğim yok çünkü -malesef- müzik konusunda fazla seçiciyim. Bir gruptan ya da şarkıcıdan dinlediğim maksimum parça sayısı 4tür sanırım. Ayrı olarak ruh halime göre değiştiğinden şu an için Apocalyptica diyebilirim. Apocalyptica & Adam la birlikte yaptıkları şarkı gerçekten sağlam i dont care Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Neye göre en iyi diye bi saat düşündüm ... Bi sürü iyi grup var çok iyi grup var .. ama en iyi grup hala pink floyd . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Beynime en çok söz ve müzik kazıyan grup Slayer olduğuna göre onlardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 teletabiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2019 Biri bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.