Justice Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2011 Evet Arkadaşlar herkezin bilindiği üzere bir zayıf noktasi vardır. Örneğin korktuğu birşey,aşık olduğu kişiye karşı ,yaşamış olduğu talihsiz bir olay, vs burda yorum yapan arkadaşları öncelikle özgüvenlerinden dolayı tebrik ederim. Başlangıç : Aşırı merhamet ve Acıma Duygum Zayıf noktamdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 benim zayıf noktam değer verdiğim şeylere laf söylenmesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Benim zayıf noktam,,zayıflıklarımı kolaylıkla söyleyememem ve kabullenemememdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 aşırı güven duygusu.. ne hikmettir çözemedim:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 bazen aşırı rahatlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 kasıklar ; şaka bir yana en zayıf noktam birisine aşırı bağlanmam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 En zayıf noktam zayıf noktam olması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DiscustingAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 En zayıf noktam sürekli şüphe duymam.. Herkes herşeyi her an yapabilir.. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WAMPIR172 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 benimde aşırı merhametli olmam birde çabuk bağlanıp sevdiğim kişilere laf atılması... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 En zayıf noktam, aşırı merhamet, maymun iştahlılık, aşırı bağlılık, gereğinden fazla güven. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 zayıf noktamı aha bu benim işte:D güçlü noktam yokki neyle neyi kıyaslıyayım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 yok zayıf noktam,,süperim ben , hatta S li tişört de aldım son zamanlarda giyiyorum.Ağaçta bir kedi gördüğüm zaman hemen çıkıp kurtarıyorum onu hiç dayanamıyorum onun orda öyle kalmasına.Mükemmelim ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotha Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Hayvanlara zarar verilmesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 İnsanları kıramıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 kimseye güvenemiyorum, bazen çok kırıcı olabiliyorum, fazla hayalperestim, karasızım, hiç bir zaman ne yapıcağımı bilmiyorum, oburum, tembelim..... bu baya uzayıcak gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 benim zayıf noktam değer verdiğim şeylere laf söylenmesi. aynen katılıyorum benimde öyle. ---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:01 ---------- ama bir insanın yapabileceği en kötü 3 şey 1) Güvenmek 2) acımak 3) merhametli ve sağduyulu olmak. bu 3 özellikten birine bile sahip olan insan herzaman hüsrana uğrar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FrostByghte Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Bağlandığım kişiye karşı hiç bir şey söyleyemiyor ve ona karşı çok taviz veriyordum. Buda benim bir bugımdı. Ama artık geride kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hiç söylenir mi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Su Eda Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 benim zayıf noktam çok merhametli olmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Bana hatırlanacak çok şey veren birini unutamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Ya şimdi zayıf noktamı yazmama gerek var mı bilemedim . İpucu vereyim, avatarımdaki nesneyle ilgili bir zayıflığım var:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozmeleka Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Benim zayıf noktam insanlara kanmam , ve haklıda olsam karşımdakine kendimi anlatmaya çalışmam ve her seferinde üzülenin ben olmam ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Benim zayıf noktam kızlar Not: Tanıyorsam kıramıyorum arkadaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 zayıf noktamın ne olduğunu bilseydim o zayıf noktam olmazdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 insanlara acıyorum : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.