Who Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2011 Duvar kağıdı , site arkaplan tasarımı ,çeşitli görsel tasarımlarınızda kullanabileceğiniz bir arkaplan psd si hazırladım tekrar güncelledim. Resimde görmüş olduğunuz tüm şekiller tek tek layerlar haline getirilmişdir istediğiniz şekli tasarımınızda kullanabilirsiniz. Dosya Boyutları : 6.36 Mb / 6.360 Kb İndirme Link : http://www.dosya.tc/dosyalar/WyFDGE/PSDBackgrundsQuestReaper.rar.html Alternatif İndirme Link : http://www.2shared.com/file/NOGQloOI/PSD_BackgrundsQuestReaper.html kendi upload (yüklememdir) rar şifresi yokdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 nasıl yapabiliyosun bunları ya :/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 nasıl yapabiliyosun bunları ya :/ Uğraş meselesi şöyle 1-2 ay kurcalasan ama tam olarak kurcalarsan inan yapabilir hatta daha güzel tasarımlar çıkarabilirsin. Önce hazır tasarımlar üzerinden gider ardından onlara bakarak aynısını yapmaya çalışır daha sonra hayal gücüne bırakıp çıkan sonuçları beğenilere sunarsın Hıııı tabi birde eğitim alma boyutu var Çeşitli kurslardan sertifikalarım var . Reklam olmaması için isim vermiyim. Site alanında uluslararası bir projem var 4 ülke ile ortak bir proje idi. Afiş tasarımı konusunda kültür başkentli konusuna hakim bir afiş tasarımı ve birçok amatör çalışma ile bu kıvama geldik Umarım yeterli bir cevapdır : ): ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 yeterli kıskandım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crazyfalse Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 bunun yerine brush kullanmak daha kolay değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2011 bunun yerine brush kullanmak daha kolay değil mi ? Sonuçda hazırlanan brush larda bu tarz image lerden oluşturuluyor ben genelde kendi brushlarımı da kendim hazırlarım ki kendimi geliştirmemde etkisi az da olsa oluyor herşey hazır hazır nereye kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibriz Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 renklerin uyumlarıyla ilgili birşeyler okuyabilirsin sevgili questreaper. bir de oradaki gnoxis logosu oradan kalktığında orayı tamamlayacak birşeyler bulunması gerekiyor. görselin ağırlığı aşağıda kalıyor. (örneğin benzer görsellerin opaklığı düşürülmüş hali olabilirdi eğer orası simgeler için ayrılan bölge diyorsan.) bir de görselleri büyütüp küçültürken bunu shift'e basılı tutarak yaparsan daha iyi olur. onun dışında ışıkları gölgeleri leziz vermişsin. kendini geliştirmeyi istediğinden yazdım bunları eğitim almış biri olarak. umarım kırılmaz üzülmezsin ve söylediklerim bir işe yaramıştır. saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 renklerin uyumlarıyla ilgili birşeyler okuyabilirsin sevgili questreaper. bir de oradaki gnoxis logosu oradan kalktığında orayı tamamlayacak birşeyler bulunması gerekiyor. görselin ağırlığı aşağıda kalıyor. (örneğin benzer görsellerin opaklığı düşürülmüş hali olabilirdi eğer orası simgeler için ayrılan bölge diyorsan.) bir de görselleri büyütüp küçültürken bunu shift'e basılı tutarak yaparsan daha iyi olur. onun dışında ışıkları gölgeleri leziz vermişsin. kendini geliştirmeyi istediğinden yazdım bunları eğitim almış biri olarak. umarım kırılmaz üzülmezsin ve söylediklerim bir işe yaramıştır. saygılar. Bir kaç yıllık çalışma eski üyeliğim zamanlarında arşivlediğim çalışma yeni üyeliğimdede tekrar upload leyip paylaşdım yeni bir çalışma değil anlıyacağın dediğin tüm evreleri sırasıyla uzun süre önce geçirdim teşekkürler yorum için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.