Brutal Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2011 Öncelikle merhabalar ben onur. aranıza izmirden katılıyorum. Arkadaşlar ben zaman zaman rüya görüyorum ve bu rüyalar öyle sıradan rüyalar gibi olmuyolar. daha gerçekçi daha değişik hatırlaması daha güç rüyalar oluyolar. Ve en önemlisi bu rüyalarda gördüğüm şeyler daha sonra gerçekleşiyor. ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum ama epey uzun zaman sonra gerçekleşiyor. merak ettiğim bu nedir? bir yetenekmidir ? eğer yetenekse nasıl geliştirebilirim? bu konu hakkında bilgili arkadaşlardan ve site görevlilerinden yardım istiyorum. Foruma yeni üye oldum etrafa pek bakınmadım şimdi araştırmaya başlayacağım ama nereleri, hangi konuları okumalıyım? hangi terimleri öğrenmeliyim vs hiç bir fikrim yok. Yanlış bir şey yapıyorsam da herkesten çok özür dilerim. Yorumlarınızı, bildiklerinizi ve değerli görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brutal Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Bu konuda bilgi sahibi kimse yokmu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DiscustingAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Öncelikle yenisin sanırım h.g. siteye. Durugörü bölümünü oku bence? ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brutal Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Öncelikle yenisin sanırım h.g. siteye. Durugörü bölümünü oku bence? ? hoş buldum ilgilendiğin için teşekkürler. Tavsiyeni dikkate alıp okuyacağım. Siteye baktım biraz çok sayıda döküman ve okunabilicelek çok sayıda makale var. Nerden başlasam bilemedim işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.