fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2007 link adresini copy paste yaptım.adresi eksiksiz girin diyor..eksik olan ne anlayamadım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 benced http:// kismini yazmamissindir hem sen linkini normal yazsan o otomatik cevriliyor ugrasmana gerek yok ama cokda istiyorsanadres[/url ] bununla yapabilirsin tirnak icindeki kisima sitenin linkini ikinci kisima da buradan girin ya da tikla felan turu seyler yazabilirsin bu arada [/url ] sonda bole yazdim diger turlu kod oluyor urlden sonra ] isaretiyle bosluk yok arada;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. bırtürlü yapamamıştım.amoress e rıca ettim halletti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 seveseve , dile benden ne dilersen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.