Adramelech Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2011 "The Atheist Experience", kanal 16'da yayınlanan, teist inanışa sahip gönüllü insanlar ile tamamen açık argümanları içeren bir program. Genel olarak bağlanan, kişiler belirlenen konu üstüne, kendilerine göre dogmaların neden doğru olması gerektiği, Tanrı'nın varlığının kanıtı gibi görüşler sunmaya çalışıyorlar. 1997'den beri yayınlanan programda henüz bu arkadaşların tezlerini çürütebilen, hatta çürütmeyi bırakın kayda değer bir laf eden kimse çıkmadı. Katılımcılar: Matt Dillahunty Russell Glasser Don Baker Jeff Dee Tracie Harris Jen Peeples Martin Wagner Programın Ana Sayfası: http://www.atheist-experience.com/ Bir kaç örnek klip: [video=youtube;f8mTuAVe-pY] Programın ana sayfasından canlı izleme linklerine ulaşabilir, arşivlenmiş bölümleri izleyebilir biraz çaba harcarsanız programa bile katılabilirsiniz. İngilizceniz yeterli düzeydeyse oluşturulan tartışma ortamından ve insanların hallerinden oldukça zevk alacağınıza eminim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 10 küsür senedir teist insanların argümanlarına karşı birşey söyleyebilen çıkmamış mı? tuhaf.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Altyazılı bir bölümünü buldum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2011 ben yanlış anlamışım.. Programı yapanların teist olduklarını sandığımdan öyle bişey dedim. serpentine video için sağol. Adra program hakkında bilgilendirdiğin için sağol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Programın güncel bölümlerine ulaşmak için: http://www.youtube.com/user/TheAtheistExperience Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.