Jump to content

Çok kolay Bir Egzersiz Faydasını görceksiniz (Renkler)

Justice

Önerilen Mesajlar

Malzemeler: 1 Deste iskambil kartı çok rahat bulunabilecek bir malzeme arkadaşlar.

Öncelikle Destemizdeki Resimli olan kartlar yani Vale Papaz kız vs bu tür kartlari bir kenara ayırıyoruz bunlar 2. Adım olucak şimdi Karlari karıştırın iyice ve Ters çevirin yani karların ne oldunu görmeyin .Sorna üsten bi kart seçin sakın açmayın elinizi kapalı kartın üzerinde gezdirin ve odaklanın iyice konstre olun kırmızı kartlar açık renk olduğu için kesinlikle ısısı daha yüksek olur. siyah kartlar ise kırmızılardan daha serin olur. Kararınızı verin ve hang renk oldunu bi kağıda yazın ve çevirin doğru tahminse kağıdın yanına D yanlışsa Y yazın ki yanlış ve dogrularınızı hesaplaya bilin. görüceksiniz sıcaklık hissiniz artıkca Yanlışlar yok olucak . bu adımdan sorna Renklileri koyun ve işi zorlaştırın resimli kartlarda çok fazla renk olduğu için farklı bir titreşim olduğunu hissedeceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

estafurullah bu sadece benim denediğim ve sonuca ulaştığım bir teknik dostum pyrokinezi yeteneğimi geliştirmemde ateşi söndürme ve başka bir cisme taşımada ve psi ball yapmamda yardımcı olmuştu baya bu yüzden paylaşmak istedim değerlendirmek ve uyğuluyup uyğulamamak siz dostlarima kalmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fİzikte, siyah renkli olarak adlandırabileceğimiz maddeler ışığı kırmızı renge nazaran fazla soğururlar. Bunun sonucunda eğer farkedilebilecek bir ısı değişimi olacak olsaydı siyah kartta olacaktı. Ama olmayacak bunun iki nedeni var: Ters çevirilmiş kartlar ışıkla etkileşimleri olmadığından renklerinin herhangi bir etkisi olmaz, bu kartlara ışık versen de oluşabilecek ısı farkını algılayamazsın, algılamayı bırak ölçemezsin bile. Bilgilendirme amaçlı söylüyorum farkında olarak yapalım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...