fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2007 Böyle Matematik Görmediniz Arkadaslar Link icin Burayi Tiklayin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 harbiden ilginc, ben görmedim böyle bir yöntem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 tamamen uyrdurma bana kalsa yani adam baya ugrasmis sanirsam o sayilari bulmak icin ona bakarsiniz bu seye benziyor 23 u bulmak icin 10 ile 2 yi carp 8 ekle 5 cik aaaa bak sen 23 cikmis gibi yinede saol paylasim icin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 uydurma değil çok daha buyuk sayılarla denersen hepsinin sonucunun çıktığını görürsün:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 bencede önce dene sonra yorum yap arman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 etmeyin allah askina siz denedinizmide bana diyorsunuz bence once kendinizde bir test edin benim yorumum yanlis olsa bile bu yontemi kullanacak insan yoktur;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 yaw bizde biliyoruz kimsenin kullanmiycagini, burda önemli olan adamin buldugu yöntem, hayatinda kac insan karsina cikti böyle bir förmülle ? sence hafife alinacak birseymi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 sevgılı arman bu lınkı eklerken başlık olarakmatematıkte devrım eskı işlemlere son demedım.neden ilginç ve eğlenceli yönünden bakmıyorsun:) -------------------- evet ben denedım çokta eğlendım arkadaslarımda çok şaşırdı nasıl bısey bu dıye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 yaw bizde biliyoruz kimsenin kullanmiycagini, burda önemli olan adamin buldugu yöntem, hayatinda kac insan karsina cikti böyle bir förmülle ? sence hafife alinacak birseymi ? ben sadece cumlemin sonunda kullandim kim kullanacak diye onda zaten hemfikiriz kanitlayacak birsey yok sadece ki fortuneteller cevap vermis soruma saolsun bana diyorsunki denedinmi amoress sorum senin deneyip denemedigindi ama sen gitmissin cumlemin sonundaki lafi almissin:confused: bu arada cevabin icin saol fortuneteller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 iyi iste arman cevabini almissin, benim söylememe gerek kalmadi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2007 arman öyle. serbest bırakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 ............ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 kizin elleri guzelmis :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 puahahaha yorumuna hasta oldum cambazcığım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 hiç dikkat etmemiştim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 videoyu izledim paylasım için saol.Bir sey daha dikkatimi cekti bu videoda yapılan işlemlerde kullanılanlar hep tek sayılardı.Tahminimce cift sayılarda bu yontem sokmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hallacin7makalesi Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Böyle Matematik Görmediniz Arkadaslar Link icin Burayi Tiklayin Sözün ucu nereye gidiyor anlayamadim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Sözün ucu nereye gidiyor anlayamadim? emınım sen daha önce görmüşsündür:D bunun ucu bıryere gitmiyor bu bır paylaşım devrım değil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.