Depressive Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=xAKf1gTx7qM en baba şarkılarıdır (bana göre 2. video) http://www.youtube.com/watch?v=2DIwvYLKEQ4 http://www.youtube.com/watch?v=Y6M19uaDaJE http://www.youtube.com/watch?v=Y6M19uaDaJE ever dream dinlenmeye deger.. Şubat 21, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 dinlemesi zevkli bi grup sağol hocam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 stargazers - the carpenter - nemo - sleeping sun - over the hills and far away - she is my sin..mükemmeller... saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 ya bazı arakdaslarım.. üzülerekte söylüyorum kendi arkadaslarım almora ile nightwishi karşılaştırıyor sadece gülüyorum.. 2 side cok güzel müzik yapan gruplar ama asla bir kıyaslama içinde olamazlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 nostalji zamanı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 the siren..favorimm.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 vaaay hocam cok guzel bı konu acmıssın tesekkurler full album ve konser kayıtları var bende ve gercekten cok guzel muzık yapıyorlar nıck ım de g olmaması cehalletten degıl tamamen bı geyık uzerıne gelısmıstır onemle duyrulur :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Schzophreniac,çok teşekkürler mutlaka dinlenmesi gereken bir gruptur,vokalin sesi alır götürür,güzeldir,özeldir,eyvallah demek farzdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 tarja'sız albümden sadece amaranth'ı beğendim , eski şarkılarını çok arıyorum. ama her şeye rağmen nazarımda bir numara nightwish. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 sweet little words make the silence not so young, heartfelt love not heartache dark hair fall, catch in the wind light the way, the sight of a cold world kiss, while your lips are still red while he's still in silent rest while bosom is still untouched unveiled on another hair while the hand's still without a tool drown into eyes while they're still blind love while the night still hides the withering dawn kiss, while your lips are still red while he's still in silent rest while bosom is still untouched unveiled on another hair while the hand's still without a tool drown into eyes while they're still blind love while the night still hides the withering dawn first day of love never comes back compassion, its power's never are wasted wrong the violin, the poet's hand every thawing heart plays your theme with care Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 bencede öyledir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 bir video attım bağımsız bir başlık açmak istedim çünkü gerçekten çok çok güzel masalsı bir şarkı ;While Your Lips Are Still Red . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphe Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Nightwish bambaşka diyarlara götürür. Yeni albümde eskiler keder mükemmel bence. Hatta müzikal açıdan en iyi albümleri diyebilirim. Anette'nin sesi farklı bir hava getirmiş. Çok karakterli bir ses. Kısacası Tarjalı da Anetteli de Nightwish 1 numara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphe Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaşım için sağol. Hayatımda dinlediğim en etkileyici şarkılardan. Klibi de harika olmuş. Tam bir film havasında. Bu aralar en çok dinlediğim şarkı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 ortadaki keman solosu beni mahvediyor . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Tarja' ya ve sesindeki büyüye alıştığımdan Anette 'e karşı önyargılı oldum başlarda ama senin de dediğin gibi o da gayet iyi. Nightwish Dead Boy's Poem gibi bir destan yapmış gruptur ötesi yok! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 tüm sarkıları gercekten cok güsel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Bu şarkıya takıldım bu sıra.. Wish I had an angel. http://ktunnel.com/index.php/1010110A/459e0efabb1f69dd9310d8d7ceebba1b4dc93e52b0bca618e2ca2a084a8bdca8482f8998a45f092e19224# Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEGIS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 evet bi çoğu gbi o da takılası bi şarkı ve kesnlkle muhteşem bi grup tarja dan sonra anette e alsmk zor oldu ama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 Nightwish-Amaranth Baptised with a perfect name The doubting one by heart Alone without himself War between him and the day Need someone to blame In the end, little he can do alone You believe but what you see You receive but what you give Caress the one, the Never-Fading Rain in your heart - the tears of snow-white sorrow Caress the one, the hiding amaranth In a land of the daybreak Apart from the wandering pack In this brief flight of time we reach for the ones, whoever dare You believe but what you see You receive but what you give Caress the one, the Never-Fading Rain in your heart - the tears of snow-white sorrow Caress the one, the hiding amaranth In a land of the daybreak Reaching, searching for something untouched Hearing voices of the Never-Fading calling Caress the one, the Never-Fading Rain in your heart - the tears of snow-white sorrow Caress the one, the hiding amaranth In a land of the daybreak ------------------------------------------------------ Saklı Solmayan Çiçek Mükemmel bir isimle vaftiz edildi Kalbinde şüpheyle Onsuz,yalnız Onunla günün savaşı Suçlayacak birisini arıyor Sonunda,o kendisi yapabiliyor İnanırsın ama gördüğüne Alırsın ama verdiğinden Okşa,asla solmayanı Kalbindeki yağmur-karbeyaz gözyaşları Okşa,saklı solmayan çiçeği Günün doğduğu yerde Gezinen sürüden ayrı Kısa bir zaman yolculuğunda, Ona ulaşmak için,kim cesaret ederse İnanırsın ama gördüğüne Alırsın ama verdiğinden Okşa,asla solmayanı Kalbindeki yağmur-karbeyaz gözyaşları Okşa,saklı solmayan çiçeği Günün doğduğu yerde Uzanıyorum,arıyorum dokunulmamışı Asla solmayanın çağrısını duyuyorum Okşa,asla solmayanı Kalbindeki yağmur-karbeyaz gözyaşları Okşa,saklı solmayan çiçeği Günün doğduğu yerde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Gkg88Mw5xJw&feature=related Alternatif link Ve şarkının asıl sahipleri .. High Hopes Pink Floyd Büyük Umutlar Gençliğimizin ufkunun ötesinde Mıknatısların ve mucizelerin dünyasında Düşüncelerimiz kararlı sınırsız bir şekilde yolunu yitirdi Paylaştıran çan çalmaya başlamıştı Long Road boyunca ve Causeway’in aşağısında Cut onları hala buluşturuyor mu? Yırtık pırtık bir şerit vardı ayak izlerimizi takip eden Koşmak, zaman düşlerimizi almadan önce Bizi dünyaya bağlamaya çalışan milyarlarca küçük yaratığı terk ediş Ve bizi yavaşça çürüyerek tükenmiş bir hayata bağlamaya çalışan Çimenler daha yeşildi Işık daha parlaktı Dostlarla çevriliydi Hürriyetin geceleri Ardımızda parlayan köprülerin közlerinin ötesine bakıp Diğer yakanın nasıl yeşil olduğuna görmek İleri atılmış birkaç adım fakat uyur gezer geri dönmek İçe doğru bir akının güçle geri çekmesi Daha yüksek bir seviyede, bayrak açık O düşlediğimiz dünyanın baş döndürücü yüksekliğine uzandık Arzu ve hırsla sonsuza denk bağlanmış Halen doyurulamamış bir açlık var Bu yolu bir çok kez öğrenmiş bulunuyoruz Çimenler daha yeşildi Işık daha parlaktı Duyum daha tatlıydı Dostlarla çevriliydi Hürriyetin geceleri Parlayan şafak sisi Akan su Sonsuz ırmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Nightwish - The Poet and the Pendulum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 nadir beğendiğim nightwish şarkılarından biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 (düzenlendi) Her parçasını herkes beğenmiyor.Ama bu parçanın olduğu Dark Passion Play albümü de bana göre en iyi albümleri oldu. Kasım 30, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi İmla hatası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 15 dakika da dinlenir mi ki :S Hani ritim felan filan güzel ama herkesin dediği gibi dinlediğim 1 şarkıları var o da while your lips are still red. Diğerleri bir şekilde kulağımı tırmalıyor benim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.