Terra Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2011 Büyü tozu serpilmiş bir hayat, bir bahçe... Çektiği fotoğrafta gördüklerine inanamayan bir kadının ağzından dökülen cümleler: "Periler yoksa gerçekten var mı?" http://img197.imageshack.us/img197/5338/gp539967.jpg BATI YORKSHIRE- Uçuşan gümüşi renkte bir ışıltı, hemen ağacın önünde. İngiltere'de yaşayan Phyllis Bacon isimli bir kadın, bahçesinde görüntülediği bu karenin ardından şimdi perilerin gerçekten varolabileceğine inanıyor.Kaynakwh: 55 yaşındaki Bacon'ın amacı sadece bahçesininfotoğrafını çekmekti. Ancak fotoğrafa baktığında gözlerine inanamadı. Kelebeğe benzer bir şeyin ağacın hemen önünde olduğunu fark eden kadın, bunun bir kelebek olmadığına karar verdi. Fotoğrafı arkadaşlarına da gösteren Bacon, bu parlak ışığın bir peri olabileceğini düşündü. Kaynakwh: "Bu tip batıl inançlarım yoktur ama çektiğim şey büyülü." dedi. Buda başka bir tane Periler Gerçekten varmı yoksa? Fotograftaki resimler polis kayıtlarında bulunmustur. Hepimiz perilere masal gözüyle bakarız ama bu masalların gercek olabilecegini düsünmemişizdir. İŞTE PERİ FOSILLERI !!! INANMAYANLAR BAKSIN !! Not ;photoshop degildir gercek foto dur .... http://www.nikferce.com/spaw/images/pr1.JPG http://www.nikferce.com/spaw/images/pr2.JPG Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Terra Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Arkadaşlar özür dilerim siyah yazı tam gözükmüyo...tarayıp okursanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 şu fosil daha çok ilgimi çekti değişik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Gerçek olsa bile inan bu fake resimdekiler gibi madde değiller... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Gerçek olsa bile inan bu fake resimdekiler gibi madde değiller... yorumunuza katılıyorum ve ekliyorum, eğerki bu peri fosili bulunduysa bu onların maddesel formlarda olduğunu gösterir fakat eğer maddesel formdalarsa her taraftan çıkarlardı ölü bedenleri .benim kanaatimde fosiller inandırıcı değil fakat fotoğraf düşündürücü .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 GErçek olabilecegini SAnmıyorum Çünkü Perilerle İlgili Elimizde Bişe yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 (düzenlendi) yorumunuza katılıyorum ve ekliyorum, eğerki bu peri fosili bulunduysa bu onların maddesel formlarda olduğunu gösterir fakat eğer maddesel formdalarsa her taraftan çıkarlardı ölü bedenleri .benim kanaatimde fosiller inandırıcı değil fakat fotoğraf düşündürücü .. katılıyorum..onlar maddesel formda değillerdir ve fotolarda görünmeyeceğini duymuştum.. Nisan 24, 2011 apocalypse tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 günümüzde hiç bir fotografa inanmıyorum artık..fake foto yapanlar sağolsun..videolara bile zor inanır oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.