MadUnknown Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2011 Merhaba.Belki bunu astral seyahate açmam gerekirdi ama olay daha ilginç geldi buraya açtım.Kaç gündür meditasyon yapıyorum ve astrale çıkmaya çalışmaktaydım.Dün öğlen hiç meditasyon yapma imkanı bulamadım ve uyumadan önce yatağımda astrale çıkmaya çalışayım dedim.İlkin beynimi tam toparlayamadım düşüncelerimi susturamadım.Sonra tekrar nefes çalışması yaptım ama sevdiğim şarkıların nakaratlarını düşüncelerimden atamadım.3 kere tekrarladım ama sonuçta astrale çıkamadım.Ama olay bu değil.Öyle bir durumdaymışım ki neredeyse uykuya dalacaktım.Ardından garip bir ses duydum.Nasıl anlatayım bilemiyorum ince bir ses ama rüzgar sesi gibi ve fısıltı tipinde de değil di.Çok ilginçti tam telaffuz edemiyorum ama.Tek bir kelime ''Heeeeppphaaa'' diye uzatarak söyledi bu sözcüğü.İlk umursamayayım dedim ama ardından önemli olabilir diye geceleyin yatağımdan kalkıp not kağıdına yazıp yatağımın altına attım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 O sesten sonra bedeninde büyük bir titreşim karıncalanma vs. gibi birşey hissettin mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 O sesi duyunca ani bir titreşimle uyandım.Kalktım yatağımdan.Sonra da önemli olabilir diye not aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Terra Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 ilginç hephaaaaa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Ben de ilk çalışmalarım sırasında kulağımın dibinde çok yüksek sesli bir kükreme duymuştum. Kocaman gözlerle fırlamıştım yerimden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TolgaBey Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Bana da bir kere olmuştu. Ama rüzgar gibi değilde fısıltıydı. Baya önceden olmuştu. Ama bir daha olmadı zaten. Tekrarlarsa birşeyler düşünürüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2011 Bendede Öyle Birşey Oldu birisi Bİ konu Açmıştı Rüyanızı Kontrol Edebilme Ve Astral Seyahat bi ses efektiydi onu dinledim yattım bişi olmadı uyandım sonra geri uyudum Tam UYumuş deYildim Tam uyucaktım Tam Dalmıştım Uykuya Astral Seyahate Çıkıyorsun diye bir ses geldi Arkamı Döndüm Kendi Psişik Okulum wardı böyle yazıyordu psyhic school tam hatırlayamadım bole bişeydi ve ayakların yerden kesilmeye başladı rüya gibiydi ama tam uyumamıştım ve ondan sonra o ses efektlerini duymaya başladım sonra uyandım Acaipti ..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.