adogan2 Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2011 Sari saçlarina deli gönlümü, Baglamisim çözülmüyor Mihriban. Ayriliktan zor belleme ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban. Yar deyince kalem elden düsüyor, Gözlerim görmüyor aklim sasiyor. Lambada titreyen alev üsüyor, Ask kâgida yazilmiyor Mihriban. Önce naz sonra söz ve sonra hile Sevilen seveni düsürür dile Seneler asirlar degisse bile Eski töre bozulmuyor Mihriban Tabiplerde ilaç yoktur yarama, Ask deyince ötesini arama. Her nesnenin bir bitimi var ama. Aska hudut çizilmiyor Mihriban Bosa baglanmamis bülbül gülüne Kar koysan köz olur askin külüne Sastim kara bahtim tahammülüme Tasa çalsam ezilmiyor Mihriban Tarife sigmiyor askin anlami Ancak çeken bilir bu derdi gami Bir kör dügüm bastan sona tamami Çözemedim çözülmüyor Mihriban Abdurrahim Karakoç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.