Guest melis Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 görnce shok oldum sizle de paylsmak istedim tek resim ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 super bişey ama amaca hizmet etmekten biraz şaşış bir yapı 2 oda bi salon haa bide alt katta amcamız var dublex Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 güzel bidenede bizim köye alak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quaresma Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 valla amca mafya babasıymıs galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 valla para verseler oturmam ben oraya...yaptıgım son hata olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 amma cinsmiş ama ilginç .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 kurtlar vadisi çin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2006 İnsanın oturup iki el tavla atası geliyo Bende zengin olsaydım herhalde tuvalet yapdırırdım .... Bu daha iğrenç oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Görgüsüz öldükten sonrada görgüsüz oluyor.Ne ki bu şimdi Allah Allah... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysun Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Mühim olan mezarın dışını hazırlamak değil mezara kendi içimizi (kalbimizi ) hazırlamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 çinde nasil oluyo ya boyle mezar.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 helal olsun ... çokkkk hoşuma gittiii , bu adam işi biliyormuşşşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Girişe de tabela assalardı bari... '' Buyrun mezar manzaralı kafemizde öbür tarafın ruhlarıyla bir çayımızı için '' .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 siLent gel beraber çay içmeye gidelim çinli amcam çağırdı bendensin bak gerçi o koltuklar çin malıdır heran kırılabilir ama neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 ne yanı akrabalar zıyarete geldıklerınde ayakta kalmasın mantıgı mı oldu olucakgormek ıstedıgnız gıbı bırakın dıe de bı de uyarı tabelası koysunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 adam ya çok düşünceli ya para milleti bu hale getiriyo beni açmıyo böle konular... eline sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 sanırım dua etmek içinde randevu alınıo merhumdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 baya bi değişikmiş doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 keyifte adamın parada.öldükten sonra bile para harcıyo:)))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 cok ilginçmiş ya amcanın yerine?(diyorum cunkı nedeem bilmıyorum:p) gıtmesek ayıp olur dıger mehrumları da goruruz:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.