Xian Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2011 Bu gün astral deneyimi yaşadım. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Sessiz bir ortam hazırlayıp gözlerimi kapattım. Zihnimi boşalttım ve bedenimden çıktığımı imaje ettim. Birden kalbim deli gibi atmaya başladı, seyrimeler ve çınlamalar oldu. Bense çok heyecanlanıp istemeden gözlerimi açtım. Biraz daha devam etseydim ne gibi şeyler olacaktı ? Çok mu erken bıraktım bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Bedenin uyuşacakti daha fazla heycanlancaktın gene bırakcaktın kafanı duvarlara vurcaktın biraz daha sakin olursan %100 başarırsın eminimki Başarılar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 çok erken bırakmamışsin , zaten bırakmamış olsan da farklı birşey olmayacaktı . Hep söylüyorum bu astral seyahat değil . Fiziki evrende 3/5 saniye dolaşmak da astral projeksiyon değil . Sizin ve tüm site sakinlerinin bu yaşadığı deneyimler sadece zihnin savunma reaksiyonu . Algının çaresizlik hali . Dublenin gevşeme durumu . Hepsi bu . Astral projeksiyon başlangıcı ve bitişi ile tam bir düşler dünyasidir. Tabi alis etkisinden kurtulur zihninizI Kandırmayı başarabilirseniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Peki zihnimizi kandırmak bu kadar zorsa hayal ederek bir şeyleri nasıl gerçekleştirebiliyoruz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 hayal etmek imajıne etmek demek değil ki . Portakalı gözünüzun önünde canlandırırsiniz bu hayal etmektir . Ama kokusunu duyduğunuzda imajıne etmiş olur yani zihni kandırmış olursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
porta12346 Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 nevermore sana bir şey sormak istiyorum konulara baktığımda tam aradığım cevabı bulamadım veya baktım göremedim astral seyahat gerçekte olan bir şeyi görebilirmiyiz mesala bazıları demiş sokakta geziyordum kedi felan gördüm mesela ben astral seyahat yaptığımda bir arkadaşımın ne yaptığını görebilirmiyim belirli saatler içerisinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 ileriki seviyelerde Evet . Ama bu öyle basit değil alis etkisini yenmek fiziki evrene astral bedende adapte olmak vs . Bunlar oldukça uzun uğraşlar gerektiren çalışmalar sonucu mümkün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jahnberq Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Ben de geçtiğimiz yaz gözlerimin asiri seyirmesinden dolayı acmıştım gözlerimi istemsiz olarak cok sınır bozucu bı durum gercekten -.- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
porta12346 Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Nevermore ben 2-3 haftadır uğraşıyorum şuan ki geldiğim aşama uyuşmalar daha ilerisi olmuyor gecen akşam tekrar denedim gece 12 civarı cıtırtıya benzer sesler duydum acaba ilerleme varmı dersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
porta12346 Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Pek de kolay olmayacak gibi bu astral seyahat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.