tugba Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 (düzenlendi) işte bunlar gerçek çocuklar ne kadar tatlılar ve güzeller değilmi? Nisan 9, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 çok tatlı olmuşalarrr:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 saol hayatım senin gibilerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asyaerkol Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bişi dicem bunlar gerçek çocuklar deil ama yinede çok şekerlerr:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
identity Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bunlar da mutlaka bi fotoshop var bence .. mümkün deil çünkü gözleri özellikle gerçkeçi durmuo bazılarının.. ama yine de paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Gerçek, değil, oynanmış vs vs .... büyümüşte küçülmüş kılıklardan hiç hoşlanmıyorum. zaten yeterince güzellerdir böyle şeylere hiç gerek yok el kadar çocuklarda bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lilith_sabbath Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bence hic güzel degiller cok yapaylar cocuk dedigin böyle olmazki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 ne gerek varki el kadr bebelere makyaj yapıolar. çock dediğin masumluğyla güzeldir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 ayyy yavrummm yerım sızı bennn bence cok tatlılarrrrrrr=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Gerçek, değil, oynanmış vs vs .... büyümüşte küçülmüş kılıklardan hiç hoşlanmıyorum. zaten yeterince güzellerdir böyle şeylere hiç gerek yok el kadar çocuklarda bence... aklıman geçenleri Nora yazmış. bunlar ne küçük çocuk mu Barbie kılıklı küçülmüş kadınlar mı ? bence hiç albenisi olmayan resimler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 aklıman geçenleri Nora yazmış. bunlar ne küçük çocuk m Barbie kılıklı küçülmüş kadınlar mı ? bence hiç albenisi olmayan resimler. her ikinizede yürekten katılıyorum...çocukları manken vs.. sıfatındaki kişiliklere benzetmek yerine;o manken vs.. kişileri çocuklar kadar temiz saf ve doğal insanlara benzetmeye ya da benzemeye davet ediyorum...çocuklara güzel örnekler teşkil etmeniz temennilerimle..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 komik olmuşlar.. bilmiyorum çok kötü değil çok güzel dğil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.