tugba Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 (düzenlendi) işte bunlar gerçek çocuklar ne kadar tatlılar ve güzeller değilmi? Nisan 9, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 saol hayatım senin gibilerr Alıntı
asyaerkol Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bişi dicem bunlar gerçek çocuklar deil ama yinede çok şekerlerr:) Alıntı
identity Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bunlar da mutlaka bi fotoshop var bence .. mümkün deil çünkü gözleri özellikle gerçkeçi durmuo bazılarının.. ama yine de paylaşım için teşekkürler Alıntı
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Gerçek, değil, oynanmış vs vs .... büyümüşte küçülmüş kılıklardan hiç hoşlanmıyorum. zaten yeterince güzellerdir böyle şeylere hiç gerek yok el kadar çocuklarda bence... Alıntı
Lilith_sabbath Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bence hic güzel degiller cok yapaylar cocuk dedigin böyle olmazki Alıntı
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 ne gerek varki el kadr bebelere makyaj yapıolar. çock dediğin masumluğyla güzeldir... Alıntı
selina Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 ayyy yavrummm yerım sızı bennn bence cok tatlılarrrrrrr=) Alıntı
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Gerçek, değil, oynanmış vs vs .... büyümüşte küçülmüş kılıklardan hiç hoşlanmıyorum. zaten yeterince güzellerdir böyle şeylere hiç gerek yok el kadar çocuklarda bence... aklıman geçenleri Nora yazmış. bunlar ne küçük çocuk mu Barbie kılıklı küçülmüş kadınlar mı ? bence hiç albenisi olmayan resimler. Alıntı
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 aklıman geçenleri Nora yazmış. bunlar ne küçük çocuk m Barbie kılıklı küçülmüş kadınlar mı ? bence hiç albenisi olmayan resimler. her ikinizede yürekten katılıyorum...çocukları manken vs.. sıfatındaki kişiliklere benzetmek yerine;o manken vs.. kişileri çocuklar kadar temiz saf ve doğal insanlara benzetmeye ya da benzemeye davet ediyorum...çocuklara güzel örnekler teşkil etmeniz temennilerimle..... Alıntı
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 komik olmuşlar.. bilmiyorum çok kötü değil çok güzel dğil.. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.