Jump to content

Mankenlere taş çıkaracak kız çocukları

tugba

Önerilen Mesajlar

Gerçek, değil, oynanmış vs vs .... büyümüşte küçülmüş kılıklardan hiç hoşlanmıyorum. zaten yeterince güzellerdir böyle şeylere hiç gerek yok el kadar çocuklarda bence...

aklıman geçenleri Nora yazmış. bunlar ne küçük çocuk mu Barbie kılıklı küçülmüş kadınlar mı ? bence hiç albenisi olmayan resimler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aklıman geçenleri Nora yazmış. bunlar ne küçük çocuk m Barbie kılıklı küçülmüş kadınlar mı ? bence hiç albenisi olmayan resimler.

her ikinizede yürekten katılıyorum...çocukları manken vs.. sıfatındaki kişiliklere benzetmek yerine;o manken vs.. kişileri çocuklar kadar temiz saf ve doğal insanlara benzetmeye ya da benzemeye davet ediyorum...çocuklara güzel örnekler teşkil etmeniz temennilerimle.....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...