sirius Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2011 En iyi sonuçlar için, bu büyüyü küçülen ay döneminde yapın. Ay küçüldükçe, bunalımınızdan da kurtulursunuz. Malzemeler; 1 mavi, 15 cm uzunluğunda ince mum veya bir mavi küçük inca mum (genellikle büyü mumları olarak astroloji veya hediyelik eşya mağazalarında satılır.) [Maalesef türkiye için geçerli değil Ama hediyelik eşya dükkanlarında ya da sırf mum satan yerlerde bulabilirsiniz. Yalnız bulacağınız mumlar büyük olasılıkla beyaz mumun üzeri mavi boya olacaktır. Bu büyü için mavi bir mum gerekir. Mavi mumu bulmakta zorlanırsanız kendiniz yapabilirsiniz.]Ayarlanabilir ŞamdanBir avuç taze veya kurutulmuş adaçayıBİr fincan tabağı veya küçük tabakBir çakmak veya birkaç kibritÜzerinde çalışabileceğiniz güvenli düz bir yer. Büyü tamamlandıktan sonra ihtiyaç duyacağınız malzemeler; Mavi bir tükenmez kalemDüz bir zarf Mumu şamdana yerleştirin ve şamdanı tabağın ortasına koyun. Sonra küçük miktarda toz baharatı şamdanın etrafına gelecek şekilde tabağa serpin. Ya da şamdanın etrafına taze adaçayı yaprakları yerleştirin. Ellerinizi silkeleyin ve mavi mumu yakın. Bir an kendinizi parlak bir enerji kalkanıyla [renk vermemiş. Ama bu çalışma için en uygun mavi renkli bir enerji kalkanı düşünmek olacaktır. Mavi renk huzurun ve huzur içerisinde derin bakışın rengidir. Özellikle huzur ve farkındalık çalışmaları -ayrıca boğaz çakrası için- mavi renk kullanılır] sarılmış halde hayal edin. Bu ışık, aura gibi bedeninizden dışa doğru nabız şeklinde atsın ve size sadece olumlu ve sağlıkları şeyleri çeksin. Hafifçe ıslanmaya başladığınızı hissedene kadar birkaç saniye bu hayali sürdürün. Şimdi gözlerinizi açın ve şu tekerlemeyi [spell] tekrarlayın Bilgelik bitkisi adaçayı, olumsuzlukları gönder Bana güç, sağlık ve net bir görüş var Parlak mavi bir mum, huzur ve güç için Mum yandıkça bu büyü devam etsin Mum bittiğinde bütün rahatsızlıklar gitsin İstediğim budur ve öyle kabul edilesin! Mumu güvenli bir yere yanmaya bırakın ama gözünüzü üzerinden ayırmayın. Mum yanıp bittiğinde, adaçaylarını toplayıp sade bir zarfın içine koyun. Zarfın kapağını yapıştırın ve üzerine adınızı yazın. Jüpiter'in şifa verici astrolojik sembolünü koyun ve büyü amacınızı belirtin. Sonra zarfı çantanıza, cebinize, defterinizin arasına koyun ve birkaç gün boyunca bitkinin enerjisinin sizinle kalmasına izin verin. Birkaç gün geçtikten sonra, zarfı çıkarın, açın ve bitkiyi rüzgara saçın. bilgeliğin ve şifanın gelişini hızlandırmak için hava elementinden yardım isteyin. İşiniz bittiğinde zarfı çöp sepetine atın [bu son kısmı hiç beğenmedim. Nerde görülmüş enerjisel bir çalışmanın sonunda bir malzemenin çöpe atıldığı! Her ne olursa olsun büyü çalışması için kullanılmış bir malzeme -artık işlevini tamamlasada- hala o enerjiyi taşır ve gerekli saygı gösterilmelidir. Bunun için zarfı lütfen çöpe atmak yerine yakın. Yakmak enerjiyi serbest bırakır.] Not: Köşeli parantezler içindekiler benim notlarımdır. Her ne kadar ekleme yapmak istemesemde bazı noktalarda yapma gereği hissettim. Kaynak: Bitkisel Büyü , Ellen Dugan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uaenes Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 hocam tam ihtiyacım olan şey umarım işe yarar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.