Jump to content

İlginç Evlenme Teklifi

Sting

Önerilen Mesajlar

boyle adamlar yuzunden erkekler zor durumda kalo bence XD smdı bunu ızleyen bız kızlar ne dıoruz,demek kı bu kadar romantıklerı de varmıs benımkı nıye odun cıktı? sonra kabak yıne onlara patlıyor.

Evet biz erkekler odun olabiliriz fakat odun faydalıdır, mesela soğuk kış günlerinde şömineye bir kaç odun atarsanız içiniz ısınır ve ortam buram buram romantizm kokar. Yaşasın odunlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

boyle adamlar yuzunden erkekler zor durumda kalo bence XD smdı bunu ızleyen bız kızlar ne dıoruz,demek kı bu kadar romantıklerı de varmıs benımkı nıye odun cıktı? sonra kabak yıne onlara patlıyor.

bu yoruma bayıldım :rofl: böyle videoları izleyen kızlara, bir gülle gelip evlenme teklifi etse koca adayları acırım ben :blink::D illa dünyayı gezmek deil mesele asıl mesele heyecan yaratmak :))) heyecan yaratmazsannn o hatundan çekeceğin var..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

saçma bence :D fikir özenti dünyayı dolaşıp ha kağıtlara yazıp yabancıların eline verip bi video çekmişsin ha iki kelime ezberletip söylettirmişsin ne orjinalliği kaldı bunun :D adam dünyayı dolaşmak istemiş o da bahanesi olmuş gibi :D reklam yapıyor gibi zaten kartı gösterip yok uçuşlarının yarısı bedavaya gelmişde şuymuş buymuş peehh :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya şimdi bu işte hoşuma gitmeyen bir şeyler var aga..

First of all, bu kızın sana evet deme ihtimali olmasa zorlasam gezmezsin o dünyayı. Kızın şu videodan sonra hayır deme ihtimaline ben yarım yarım yarılırım. Kızın evet diyeceği belli, eşe dosta artislik olsun, hem de dünyayı gezelim, ilerde torunuma izletirim kaygıları bunlar. Eğer kızın zaten evet deme ihtimali göz önüne alınarak yapılyorsa bu romantiklik o zaman benim sana puanım ancak 9 olur kanka. 10 olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya şimdi bu işte hoşuma gitmeyen bir şeyler var aga..

First of all, bu kızın sana evet deme ihtimali olmasa zorlasam gezmezsin o dünyayı. Kızın şu videodan sonra hayır deme ihtimaline ben yarım yarım yarılırım. Kızın evet diyeceği belli, eşe dosta artislik olsun, hem de dünyayı gezelim, ilerde torunuma izletirim kaygıları bunlar. Eğer kızın zaten evet deme ihtimali göz önüne alınarak yapılyorsa bu romantiklik o zaman benim sana puanım ancak 9 olur kanka. 10 olmaz.

Fuat misali yani :) Sana puanım dohuz kanka

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...