Sting Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2011 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw&feature=share Helal olsun adama dünyayı dolaşmış edit:Sözlerimi geri alıyorum reklammış Nisan 19, 2011 Sting tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 boyle adamlar yuzunden erkekler zor durumda kalo bence XD smdı bunu ızleyen bız kızlar ne dıoruz,demek kı bu kadar romantıklerı de varmıs benımkı nıye odun cıktı? sonra kabak yıne onlara patlıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 :blink: Helal olsun...Çok güzel düşünmüş..Çok şanslı bi kızmış be Öff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 of ne sıkıcı ..... evlenmesnler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Bu kadar zor olmamalı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 beklentileri yükseltmemek gerek. kızların gözünü açmayacaksın. yoksa ben sizin için söylüyorum birde başlık ilginç deyince ilginç bir şey bekliyorum bende. bu ilginçten öte süper, harika, muhteşem gibi bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whydah Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 helal olsun adama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Çok gereksiz kendimi düşündüm de bir an öyle bir durumum olsam bırak dünyayı dolaşmayı yanına gitmeye bile üşenip sms ile sorardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Aynen çok gereksiz..VE artık bu ilginç evlenme tekliflerinden bunaldım bi daha izlemicem..Zaten bu videoyu da izlemedim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alierennet Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 boyle adamlar yuzunden erkekler zor durumda kalo bence XD smdı bunu ızleyen bız kızlar ne dıoruz,demek kı bu kadar romantıklerı de varmıs benımkı nıye odun cıktı? sonra kabak yıne onlara patlıyor. Evet biz erkekler odun olabiliriz fakat odun faydalıdır, mesela soğuk kış günlerinde şömineye bir kaç odun atarsanız içiniz ısınır ve ortam buram buram romantizm kokar. Yaşasın odunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Cidden gereksiz Ama sevgilisi evet demiştir herhalde. Ayrıca bu konuya tıkladım ve Facebook'u açtım ikisinde de aynı video karşıma geldi Pasapsikolojide buna ne deniyor Muhtemelen rastlantı yada şans deniyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 boyle adamlar yuzunden erkekler zor durumda kalo bence XD smdı bunu ızleyen bız kızlar ne dıoruz,demek kı bu kadar romantıklerı de varmıs benımkı nıye odun cıktı? sonra kabak yıne onlara patlıyor. bu yoruma bayıldım böyle videoları izleyen kızlara, bir gülle gelip evlenme teklifi etse koca adayları acırım ben illa dünyayı gezmek deil mesele asıl mesele heyecan yaratmak )) heyecan yaratmazsannn o hatundan çekeceğin var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 öfff depresyona gircem uzun bi sürede çıkmicam!! paralı velet!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 saçma bence fikir özenti dünyayı dolaşıp ha kağıtlara yazıp yabancıların eline verip bi video çekmişsin ha iki kelime ezberletip söylettirmişsin ne orjinalliği kaldı bunun adam dünyayı dolaşmak istemiş o da bahanesi olmuş gibi reklam yapıyor gibi zaten kartı gösterip yok uçuşlarının yarısı bedavaya gelmişde şuymuş buymuş peehh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Ya şimdi bu işte hoşuma gitmeyen bir şeyler var aga.. First of all, bu kızın sana evet deme ihtimali olmasa zorlasam gezmezsin o dünyayı. Kızın şu videodan sonra hayır deme ihtimaline ben yarım yarım yarılırım. Kızın evet diyeceği belli, eşe dosta artislik olsun, hem de dünyayı gezelim, ilerde torunuma izletirim kaygıları bunlar. Eğer kızın zaten evet deme ihtimali göz önüne alınarak yapılyorsa bu romantiklik o zaman benim sana puanım ancak 9 olur kanka. 10 olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Bir de bu yaşlarda tamam ama ilerleyen yaşlarda bu video da işe yaramaz ilerleyen yaşlar için internette çok güzel bir tablo buldum :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 tuzu kuru tabi elemanın. ayrıca okadar yeri gezecektin madem kızıda götüreydin ya. en azından bir videodan fazlasını verirdin. hani o çok ucuza getirin kartınında daha iyi reklamını yapardın eşe dosta. herneyse beğendim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 amuda kalkıp evlenme teklifi yapacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 bırak dünyayı dolaşmayı yanına gitmem çak bi sms bitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Ya şimdi bu işte hoşuma gitmeyen bir şeyler var aga.. First of all, bu kızın sana evet deme ihtimali olmasa zorlasam gezmezsin o dünyayı. Kızın şu videodan sonra hayır deme ihtimaline ben yarım yarım yarılırım. Kızın evet diyeceği belli, eşe dosta artislik olsun, hem de dünyayı gezelim, ilerde torunuma izletirim kaygıları bunlar. Eğer kızın zaten evet deme ihtimali göz önüne alınarak yapılyorsa bu romantiklik o zaman benim sana puanım ancak 9 olur kanka. 10 olmaz. Fuat misali yani Sana puanım dohuz kanka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 bu reklam kii:D:D:D:D:D:D: gerçek mi sandınız shop and miles in reklamı bu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 bu reklam kii:D:D:D:D:D:D: gerçek mi sandınız shop and miles in reklamı bu:D :D evet reklam,,,ben biliyordum zaten abi:))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 bu videoya okkalı bir cevap verecek harika bir arkadaşa sahibim.. http://www.youtube.com/watch?v=Kj5IBNRsNFw 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 :d:d:d:d:d:d::d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.