lmb33 Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 Merhaba arkadaşlar Benim belki bir psişik güç değil problemdir ama soracağım bir şey var Bu gün eve geldiğimden beri değişik (sandığım) şeyler yaşıyorum öncelikle çok fazla göz yanılması arkadaşımın attığı kağıt uçağı kumru sandım ve yere eğildim o derece değişik görüyorum sonra gözümü kapattım okulun futbol sahasında geziyordum (kaleciyim ve reflekslerim çok iyidir) tabi gözümüü kapattığımdan dolayı etraf simsiyah sonra beyaz bi şey belirdi gözümün önünde elimi önüme attım ve bekledim "şapp" elime top çarptı.aynalara bakerken kollarımda karıncalanma oluyor bi de Şuan alnımın ortasında müthiş bir baskı acı karışımı bi şey var sizce psişik bi yetenek mi 6. his ya da kalbin temiz denilen durum mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 hiçbiri.sadece kurduğun imajinasyonlara kendini fazla kaptırıyosun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Teşekkürler baştada belirtmiştim zaten "(sanırım)" diyerek imajinasyonlar hakkında ise haklısınız sınavlarda o kadar yoğunlaşmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 şu topu tutma olayı istemsiz durugörüde olabilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 şu topu tutma olayı istemsiz durugörüde olabilir bence Zekice ama herşeyden mana çıkarmaya çalışırsak bir çok yeteneği olduğunu düşünürüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.