Ram Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 http://img5.mynet.com/ha6/u/uzayli-rusya.jpg Ormanlık arazide bulunan 35 santim boyunda yaratık cesedi ortalığı karıştırdı. Rusya'da ormana ava giden bir kaç genç tarafından bulunan bir ceset izleyenleri hayrete düşürdü. Klasik uzaylı tanımına uyan 35 santim boylarındaki yarı çürümüş cesedin görüntüleri internet paylaşım sitelerinde milyonlarca insan tarafından izlendi. Ortaya çıkan görüntülerden sonra uzmanlardan bir açıklama gelmemesi ise kamuoyunun kafasında soru işaretlerine neden oldu. Video link: http://video.mynet.com/habervideo/Rusya-da-uzayli-bulundu/1159243 (İHA) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Dikkat ettiysen videoyu çeken kişi direk uzaylının oldu yöne dogru dönüyo farkıdna deilmişim ayana yatıyor. ki uzaylı olsa zaten rusya devleti internette yayılmasına izin verceğini sanmıyorum. Ama güzel olmuş Emeğine Sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Dikkat ettiysen videoyu çeken kişi direk uzaylının oldu yöne dogru dönüyo farkıdna deilmişim ayana yatıyor. ki uzaylı olsa zaten rusya devleti internette yayılmasına izin verceğini sanmıyorum. Ama güzel olmuş Emeğine Sağlık. haklısın 35 cm boyutundaki bir cisim öyle direk göze çarpmaz ve saydam bir deri ve içinde görünün damarlar çizgi filmdekilerden farksız bir canlı formu ayrıca Rusya gibi bir devlet internete sızmasını kesinlikle engellerdi.Karda siyah bir iz var fakat ufo nun kalıntıları yok sadece toprak parçası var orada Ama paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Hmm, görüşünüz doğru olabilir. Ama ben cesedin videonun çekildiği anda keşfedildiğini düşünmüyorum. Bu yüzden farkında değilmiş gibi davranmak yerine videodaki amacın cesedi göstermek olduğunu düşünüyorum. Zaten cesedin olduğu bölgedeki kar kazılmış. Rusça bilsek konuşmalardan anlaşılır büyük ihtimalle ki tepkiler o an yapılan bir keşif için fazla sakin. Yani fake ise dahi bu bir keşif videosu değil. İnternette yasaklanması konusuna ise biraz daha yumuşak yaklaşıyorum. Bugüne dek yasaklanan hangi video bir şekilde geri gelmemiş ya da bir kopyası bir yerlerde dolaşmamış? Böyle bir olay yaşanması durumunda Facebook veya Youtube'a koyacağım bir videonun hangi hakların öne sürülerek yasaklanacağını düşünemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Sende haklısın Ancak şöyle birşeyde dikaktimi çekti madem böyle bi cisim gördün birazda olsa irkil kork bağır arkadaşlarini çagır bişey yap bu çeken kişi ruh gibi dostum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Bebek gibi duruyo :ermm: ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 35 cm boyundaki uzaylı göze çarpmaz diyorsunuzda belki adam önceden gördü gidip arkadaşını cağırdı ve tekrar oraya dogru gittiler..ne biliyorsunuz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 35 cm boyundaki uzaylı göze çarpmaz diyorsunuzda belki adam önceden gördü gidip arkadaşını cağırdı ve tekrar oraya dogru gittiler..ne biliyorsunuz.. İnsan bi heyecan yapar aralarındaki konuşma çok sakin ne bilim insan bi heyecan yapar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 önceden biliyorlardır zaten arkadaşına gidip ben uzaylı gördüm filan demiştir , şahsen ben ordaki adamların yerinde olsam ..heyecan yapmak yerine hayretler içersinde izlerdim , ki bunlarda o tanıma uyuyor bence..ben bu şekilde düşünüyorum..artık videolarada pek inanmıyorum fake olaylar filan ama hayli gerçekçi ..ikilemde kalmadım değilim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Mynet Çok güvenilir bir kaynak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 önceden biliyorlardır zaten arkadaşına gidip ben uzaylı gördüm filan demiştir , şahsen ben ordaki adamların yerinde olsam ..heyecan yapmak yerine hayretler içersinde izlerdim , ki bunlarda o tanıma uyuyor bence..ben bu şekilde düşünüyorum..artık videolarada pek inanmıyorum fake olaylar filan ama hayli gerçekçi ..ikilemde kalmadım değilim.. bilmiyorum fakat şekil cizgi filmden terk gibi bi şey beni asıl şüphelendiren oydu ilk başta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 haktan akdoğan ın el atması lazım D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Meksika'da kapana yakalanan canlı bulundu ve sivil bilimadamları tarafından incelendi. Eğer ordu veya hükümetin eline geçseydi yine haberimiz olmazdı. Aynı şekil bunun için de geçerli. Eğer gerçekse ve siviller bunu alıp bilimadamlarına inceletirse gelişmelerden haberdar oluruz. Önümüzdeki aylarda herhangi bir açıklama veya bunun devamı sayılacak bir haber çıkmazsa bu konu forumumuzun karanlık sayfalarına gömülecektir. Yani üzerinde çok fazla durulacak , kafa yorulacak bir konu değil. Edit: Haber/video Ağustos 2010'dan -belki daha eski- kalma. Rusya devletinin videoyu yasaklaması konusunda ise bu işlerin artık aşıldığını, elimizde düğün kasetleri ebatında kasetlerle dolaşıp bunu dağıtma devrinin kapandığını, artık videoların internette rahatça yayılabildiğini söylemek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Dostum başlıkta uzaylı yazıyor , içeri giriyoruz bir ceset olduğunu söylüyorsun.Alıntı yaptıysan yanlış varsa düzeltebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 uzaylı muzaylı acıdım yine de ya gurbet ellerde ölmüş kalmış garibim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 insan bi heyecan yapar demişsinizde aynı tepkiyi bende verirdim yani bağırıp çağırmazdım ne gerek var ekşına bu arada gerçekte olabilir olmayadabilir filmlere bakıyorumda adam uzaylıyla birebir sohbet ediyor yada uzaylılar adamı gebertiyor oldukcada gerçekciler hani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Uzaylının sırrı çözüldü! İnterneti karıştıran videoyu kaydedip, YouTube üzerinden paylaşan 18 yaşındaki Timur Hilall ve 19 yaşındaki Kirill Vlasov, Irkutsk'da çektikleri görüntülerle ilgili polis tarafından sorguya çekildiler. Uzaylının ikisi de öğrenci olan gençlerden birinin evinde bulunduğunu açıklayan polis yetkilileri, yaptıkları araştırmalar sonucunda uzaylının bayat ekmekten imal edilip, tavuk derisiyle kaplandığını belirttiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiktor Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Uzaylının sırrı çözüldü! İnterneti karıştıran videoyu kaydedip, YouTube üzerinden paylaşan 18 yaşındaki Timur Hilall ve 19 yaşındaki Kirill Vlasov, Irkutsk'da çektikleri görüntülerle ilgili polis tarafından sorguya çekildiler. Uzaylının ikisi de öğrenci olan gençlerden birinin evinde bulunduğunu açıklayan polis yetkilileri, yaptıkları araştırmalar sonucunda uzaylının bayat ekmekten imal edilip, tavuk derisiyle kaplandığını belirttiler...nerde bu haber lınk yada kaynak belirtebilir misniz acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 http://dunya.milliyet.com.tr/uzaylinin-sirri-cozuldu-/dunya/dunyadetay/23.04.2011/1381430/default.htm http://www.haberturk.com/dunya/haber/623696-uzaylinin-sirri-cozuldu http://www.bugun.com.tr/haber-detay/151905-uzayli-cesedin-sirri-cozuldu-haberi.aspx http://www.habervitrini.com/sibiryadaki_uzaylinin_sirri_cozuldu-527774.html http://haber.ekolay.net/Haber/2908/778154/uzaylinin-sirri-cozuldu.aspx http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=620cbd91-d1b9-4662-a196-13f60f47390a Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 peehhh biz daha bayat ekmekten yumurtalı ekmek yapalım.millet uzaylı yapıyo uzaylı! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 ahahahha:D:D Türk olmasa bir işin içinde şaşıcam arkadaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyMary Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 o kadar heyecandan sonra bayat ekmek ve tavuk derisi, hayal kırıklığı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 yalan olduğu açıklandı tavuk ve derisindeen miş rus kanallarından öğrendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 koskoca uzaylısın dünyaya gelebilecek bi teknoloji var ama dünyada ölüyorsun. vay be ilginç. mynete saygılarla :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Herşey olabilir gerçek te yalanda ama şimdi bişey diyemiyorum videoyu izleyemedim izleyince söyleyeceklerimi söyleri,m ama resime bakılırsa gerçek gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.