Adramelech Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VjUZnks4sZU&feature=related Seçme bir yorum: 20 inşallah 8 maşallah saydım ben maşallah arada tam duyamadıklarımda var inşallah phantometa 1 month ago Darwinistlerin hepsi evrimin yanlış olduğunu, her şeyin yaratıldığını biliyorlarmış ama kabul etmiyorlarmış. Sebebi de gözlerinde perde olmasıymış. Bağnazmış bu arkadaşlar. İnşallah/Maşallah noktalama işaretleri oluyor bu videoda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yeah, darwin is umm how can i say ? ehh, something pu. gibin i.ne bişey inşallah. Allah create everything so there is nothing to think masallah. in the tabelaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Harun yahya rules inşallah.. hatunlar ne güzelmiş maşallah..Curtain inmiş darwinistin gözüne elhamdülillah.. hadi bana eyvallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Harun yahya the şükela-ül inci was the best like justin biber masallah. Richard dawnkins kendisine ayarı verdi gecende mazallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 bunlar ne içtiyse ben de ondan istiyorum inşallah... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Hay maşallah Şükela-ül İnci Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.