Adramelech Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VjUZnks4sZU&feature=related Seçme bir yorum: 20 inşallah 8 maşallah saydım ben maşallah arada tam duyamadıklarımda var inşallah phantometa 1 month ago Darwinistlerin hepsi evrimin yanlış olduğunu, her şeyin yaratıldığını biliyorlarmış ama kabul etmiyorlarmış. Sebebi de gözlerinde perde olmasıymış. Bağnazmış bu arkadaşlar. İnşallah/Maşallah noktalama işaretleri oluyor bu videoda. Alıntı
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yeah, darwin is umm how can i say ? ehh, something pu. gibin i.ne bişey inşallah. Allah create everything so there is nothing to think masallah. in the tabelaa. Alıntı
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Harun yahya rules inşallah.. hatunlar ne güzelmiş maşallah..Curtain inmiş darwinistin gözüne elhamdülillah.. hadi bana eyvallah Alıntı
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Harun yahya the şükela-ül inci was the best like justin biber masallah. Richard dawnkins kendisine ayarı verdi gecende mazallah. Alıntı
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 bunlar ne içtiyse ben de ondan istiyorum inşallah... Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Hay maşallah Şükela-ül İnci Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.