pruflas Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2011 öncelikle şunu söylemeliyim ki bu teknik çok fazla imajinasyon gücü gerektiriyor. Bunun için gün içerisinde insanlarla biraz daha fazla konuşmanız ve biraz daha soru sormanızı öneririm. konuya giriyorum : Rahatlama ve gevşemeyi sağlayın ve sonra bulunduğunuz odaya bir arkadaşınızın girdiğini imgeleyin.Arkadaşınızla sohbet ettiğinizi imgeleyin . Vucüdünuzdan çıkmanız için arkadaşınızdan yardım aldığınız imgeleyin. arkadaşınızın sizi fizik bedeninizden çıkardığını imgeleyin. Eğer imgelemeyi çok başarılı şekilde yaparsanız kendinizi odanın içinde buluyorsunuz. Alıntı değildir. Kendi bulup kullandığım teknik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lzp Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 imgeleyinde imgeleyin demişsinde, bu işin ustaları sadece yatarken, bedenden çıkmayı imgelerken bile zorlanıyor... işe yarayacağını sanmıyorum. tek bir odak noktasıyla olur bu iş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 herkezin tekniği kendine onun kolay yoldan ulaşabildiği sonuca biz zor ulaşırız bizim kolay yoldan ulaştığımız sonuca o zor ulaşır sadece amaca odaklanmaktır buradaki temel düşünce bana göre... amacın astral bedene çıkmak ise kullandıgın yöntem farketmez karışık yada basit benim düşünceme göre karışıktır zorlar belki ama ona göre basittir ve karışık değildir... bu benim düşüncem tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.