KATA Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 Hayatınızda neyin değerli olduğunu biliyor musunuz? Testi uygulayın. Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, inek, at, koyun ve maymun Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı. Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız? Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok. Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız? degerlendirme Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır. Çöl zorlukları simgeler. Hayvanlar ise. . . Aslan = Gurur Maymun = Çocuklarınız Koyun = Arkadaşlar İnek = Temel ihtiyaçlar At = Hırslarınız. Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Bir tek hırsımı mı yanıma aldım yani:confused: pragmatist düşünmüştüm oysa üstüne binip gezme kolaylığından bırakmamıştım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taraycha Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 ya bilemiyorum bu biraz saçma geldi kim yanında en son aslanı bırakmak ister ki herkes onun yırtıcı olduğunu iyi bilir ayrıca eminim birçok kişi geriye 2hayvan olarak inek ve atı bıraktı çünkü o sıcakta ineğin sütünü içmekten başka çaremiz kalmaz ki yani ben o sırada bunu düşünürüm ya da atın sırtına binmek bu yüzden bence pek doğru bi test değil ama tabi siz daha iyi bilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 ehuehueheu bendede sıralama şöyledi maymun koyun at inek ve aslan la dışarı çıktım ama sıralamaya konulunca kendimdem korktum valla ilk önce çocuklarımı sonra arkadaşlarımı sonra hırsımı en sonda temel ihtiyaçlarımdan vazgeçiorm ama gurumdan asla mı ? hehehe çok ilginç :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 ben de hırsımla cıktım..tek gaye yorulmamaktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 gercekten cok ilginç miş bende at la kaldım ..yani hırs...saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 bende de en son at kaldı diğer sırlama inek koyun maymun aslan şeklindeydi tuhaf yaff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
drhasan44 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 valla ben temel ihtiyaçlarımı almısım yanıma. tek düsündüğüm süt içerek hayatta kalmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Öh yok artık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 aslan at maymun inek ve koyunla bitti. hiç şaşırmadım ilk aslanı seçmemin sebebi ise sorunun devamını bilmediğim için çöle en çok dayanabilecek güçlü bir hayvanı bırakmak istemiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 inekle dışarı çıktım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2007 en normali temel ihtiyaçlarla kalmak herhalde ben niye ilk onlardan vazgeçmişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 ehueheu oluo öle bak ben ne güzel fazlalıklardan kurtulmuşum en başta yaw çok ilginç sonuçlar çıkıo ama zaten japonların sonuçlarına göre değerlendirioz kendimizi biz türküz o yüzden tutmuo sonuçlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 ya bi testin içinde aslan olunca ben o testi mantıklıca yapamıyorum çunku hep aslanı seçiyorum yine en sona aslanı bıraktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Ben de inekle çıktım zaten onun temel ihtiyaçları simgelediğini anlamıştım ama maymunun çocuklar olmasını kestirememiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 gururumu birakmadim tabikide en son hirslarimdan vazgectim ilk once ise cocuklarimdan;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necromonger Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 benimde inek kaldı hem sütünü içmek hemde satmak için: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rhasta Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 maymun koyun inek at aslan aslan?? ya bu tür şeylerin kültürlerdeki etkileri kullanarak yapildigindan dolayi bize göre uygun olmadigini düşünüyorum :S aslan gurur /alakayi kuramadim Ormanin kralimi? ben tamamen daha sonra karşilaşacagim bir tehlikede savunma amaçli almiştim :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 hırsss................... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Tamamen işlevsel düşündüm; Aslanın acıkıp başıma sorun çıkarması ihtimaline karşılık ilk onu defettim:DSonra maymun ne gereksiz bi yaratıksın sen deyip ona da yol verdim.Sonra zor seçimler başladı.At üstünde gittiğim için en son attan vazgeçecektim.İnek ve koyun sütünden faydalanılabilinen hayvanlar.Ancak inek ağır ve yavaş bir hayvan olduğu için benim çölde kalma süremi uzatabilirdi.Bu yüzden maymundan sonra ineği bıraktım.Ve en son da koyunu bırakarak beni taşımaktan bitap düşmüş atımla lanetli çölden ayrıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 mantıklı bir test.. maymunla çıktım (: ondan öncede inek kalmıştı elimde,boğazıma düşkün olduğumdandır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 en acizinden en güçlüsüne sıralama yaptım. önce arkadaşlar sonra çocuklar, temel ihtiyaçlar derken en son hırsı bırakıp çölden gururla çıktım. Aferin bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2007 maymun,inek,aslan ve koyun sıralamsıyla bıraktım ben hayvanları.bi tek at kaldı.yani bi hırsımı almışım yanıma.bilmiorum ama pek güvenilir değil saırım.maymun benim için çocuklarımdan çok farklı şeyleri ifade edebilir mesela.netekim öyle de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 ben atla çıktım...ilgnç bi sonuç..hırslrmı almşm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 kımse cocuklarından vazgecmez bence kım yanında hemde colde maymunla yurumek ıster kı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.