boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2011 Karl Richter bence gayet güzel çalmış bu besteyi. Bir çok vido ve kayıt vardı.Fakat bu benim en çok hoşuma giden olduğu için bunu paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Zd_oIFy1mxM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 [video=youtube;E2j-frfK-yg] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 "Johann Sebastian Bach" Ozamanın eserleri ile ve "Yann Tiersen" Bu zamanın eserleri ile bu alandaki vazgeçilmezlerim teşekkürler paylaşım için . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Bu adam psikopat resmen ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Depresif bir anda dinlenirse ölümcül olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Johann Sebastian Bach - Musikalisches Opfer (BWV 1079) Bölüm 1 Bölüm 2 Bölüm 3 Bölüm 4 [video=youtube;pb1-IzZgr-E] Bölüm 5 Bölüm 6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Incubus Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Gercek uyusturucu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wk8QNzkzwYg Maisky'nin ifadelerini izlemeye bayılıyorum, hoşuna gidebilir diye ekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 İyi çalabilmesi yorumlaması benim için kafi. Gerisi önemli değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 [video=youtube;B-rgOYwjRk0] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 [video=youtube;poB2X-WcSRE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.