Who Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2011 Objektifimden bir kaç kare beğeninizde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zeminkt Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Vuuh,1. fotograf çok hoş. Tebrikler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 1,2,5 ve sonuncusu çok güzel. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 hepsi çok güzel paylasım için tşkkürler..başarılarının devamını dilerim.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Tek tek Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jezabel Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 hepsi güzel ama 5. ve sonuncusunu çok beğendim,tebrikler=) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 hepsi güzel ama 5. ve sonuncusunu çok beğendim,tebrikler=) Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 güzeller çok beğendim eline sağlık. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 güzeller çok beğendim eline sağlık. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 istanbulu özledim çok güzeller sağ ol 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Bir fotoğraf makinesi alamadım ya adam gibi bakıyorum böyle anca Güzeller teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 istanbulu özledim çok güzeller sağ ol Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Bir fotoğraf makinesi alamadım ya adam gibi bakıyorum böyle anca Güzeller teşekkürler. Dilerim alırsın anlarını ölümsüzleştirirsin Bizlerede yaşadığın hazları yaşatırsın bir nebze olsun. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Gerçekten hepsi birbirinden güzel fotolar ama 5. çok hoşuma gitti.Kullandığın makine ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.