fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2007 Gittin mi birden Oysa konuşacak çok şey vardı Aşktan öte Tutkudan önce Ruhuna dair Doldurdun mu yoksa beni içine Oysa daha çok şey vardı vereceğim Benden öte Gülümsemenden doğan Sana dair Gülümsüyor musun sevinçli Oysa daha çok gülümsemem vardı Yüreğine çiçek misali takacağım Sevdadan öte Dostluğa dair Dokunabildin mi sendeki bana Tutunabildin mi sözlerimdeki sana Oysa anlatacağım çok şey vardı Güzelliğinden öte Sendeki bana Bendeki sana dair....GASSAN SATAR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 hmmmmmmmmmmmm senmi yazdın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 neydi şimdi bu duygusalamı baglandın güzell işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 hayır ben yazmadım çok yakın bır arkadasım yazıyor.ben seçtım sadece:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.