Jump to content

Merak Ettiğim Konu

MadUnknown

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.Ben bi akrabama fal baktırdım hemde doğumgünümde.Bana söyledikleri olaylar şu zamana kadar gerçekten oldu.Mesela bir eşyanı kaybedeceksin elle tutulur birşey dedi.Ve benim için manevi değeri olan birşeyim kayboldu.Ve kaybolma ihtimali yoktu.Bana bazı harfler verdi bilgi alacakmışım o kişilerden.Ve gerçekten de oldu.Bana demişti ki ''bir kişi bir kadının önünde eğilmiş ondan birşeyler bekliyor'' dedi.Geçenlerde bu olay tiyatro çalışmasında oldu.Ve öyle birşeyki fal aklımda değildi unutulmuş gibiydi eve geldiğim de dank etti kafama.Şaşırdım.Bir kişiye kavga edecek kadar sinirli olacaksın dedi.Ve gerçekten oldu.Şimdi sırada beni bekleyen ciddi bir ilişki varmış.Ve falın sonuna doğru bir araba ile yalnız,uzun bir yolculuğa çıkacakmışım.Tabi bu son dediklerim daha gerçekleşmedi.Aklımda takılan soru şu;Sizce falın devamı gerçekleşecek midir? Sadece yorumlarınızı almak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fal bakan kişi iyi.Benim merak ettiğim son yazdığım olaylar daha gerçekleşmedi.Acaba gerçekleşecekmi? Muhtemelen değişme ihtimali vardır diye birşeyde söyleyebilirsiniz ama sonuçta olaylar istem dışı olduğundan bunlarda şüphe duydum.Gerçekleşmeyen olaylar dediğim gibi ; .Şimdi sırada beni bekleyen ciddi bir ilişki varmış.Ve falın sonuna doğru bir araba ile yalnız,uzun bir yolculuğa çıkacakmışım.Tabi bu son dediklerim daha gerçekleşmedi.Aklımda takılan soru şu;Sizce falın devamı gerçekleşecek midir? Sadece yorumlarınızı almak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yahu biz nereden bilelim?hiçbir falın,durugörünün,kehanetin garantisi yok ki.Fal baktırdığın kişi kehanette süper yetenek olsa da garantisi yok...Fiziksel,elle tutulur birşey değil ki.10 tane şey söyler 7 si gerçekleşir 3ü gerçekleşmez.kimse bunu bilemez ki.herşey senin yaptığın seçimlere bağlı sonuçta.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu kadar olayın gerçekleşmesini bildiğini düşündüğüne göre bu olmamamışların da olacağına inanıyor olmalısın.Yani ona güveniyorsun. Bizim güvenini yok etmemizi niye istiyorsun?

Bunu istemiyorsan,zaten inandığın ve bizim ekstra bişey söylememizin mümkün olmadığı bir konuda niye bize danışmak istedin?

Ayrıca kimse sana gerçekleşecek ya da gerçekleşmeyecek diyemez.Derse,o fal bakandan farksız olur.Bu durumda o üyenin dediği doğru mu diye sorarsın?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...