paganlaw Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Her üyeye ve yönetici kesime bir önerim var.. Dünya,evren için; dünyada kötülüklere, savaşlara, hastalıklara, olumsuz her türlü şeye karşı her hafta belli bir gün ve saat olumlu enerji çalışması yapalım. Ortak bilinçle bir çok şey aşılabilir. Belirlenen vakitte kişiler reiki veya başka evrensel enerji ile, dua ile, kendisi nasıl bir enerji veya yöntemle çalışıyorsa onunla -içten bir dilek bile yeterli olur- katılsın.. Güzele,sevgiye kanal olalım. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Çok mantıklı,iyi ve gerekli bişey kesinlikle katılıyorum sana! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 güzel öneri aslında 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 gün ve saat belirleyelim . Evet güzel düşünce kimseye zararı yok olumlama kisminda benim motorun lastikleri için de yoğunlaşırmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 şu yazıyı her gördüğümde önce bir gaza geliyorum sonra "dünyadaki insanlar bunu hakediyorlar mı ki?!" deyip vazgeçiyorum.çok mu kötüyüm ne:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 nevermore; gün ve saat konusunda önerileri de alalım? Cuma günleri olabilir bence. Motorun için özel çalışma yaparız blacksabbath; Dünyadaki insanlar arasında biz de varız. Bu çalışmanın "iyi"ler için düşünebilirsin. Kötü azalırsa,iyi daha mutlu olur. Bence insanlar,hayvanlar,doğa bunu hakediyor KemStruo; teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Ben varım Bir de şey, Tayyip'e karabüyü yapalım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Eğer gün ve saat ortaya atmazsam hiç başlamayacak gibi Cuma günü,saat 23'te olmasını düşünüyorum. En az yoğun olunan,haftanın bitme mutluluğu üzerimizde,erken yatanların da yatmadan önce yapacağı bir dua gibi olduğu,venüs'ün günü,müslüman çoğunluğun olduğu ülkemizde de mübarek gün sayılan Cuma günü. Evrensel Enerjiler ve Farkındalık bölümünde bir çalışma olarak açalım konuyu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 gayet mantıklı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Güzel buraya yazmadan sadece okuyup kendince katılacak bir çok kişi olacağını düşünüyorum.Cuma 23.00 da eğer buralarda olursam mutlaka katılacağım:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 ben de varım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Teşekkürler arkadaşlar O zaman başlığı açayım,o başlıkta cuma günleri hatırlatma,bilgi alışverişi vs yaparız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Önce bu başlığı görenler,sonucu merak edenler ve tarihe bir not düşmek için açtığım başlığın linkini burada paylaşıyorum. Başlık amacına ulaşmış,çalışmayı doğurmuştur. Hepinize çok müteşekkirim http://www.gnoxis.com/her-hafta-olumlu-enerji-calismasi-cuma-saat-23-00-a-43561.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.