KemStruo Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Saf Huzur nerden nasıl gizlenmiş gerçekler bulduğumda onları elime ne geçecek düşünmeden kendimi alamadım cevapları bulduğumda ne yapacağım belli değil belki ruhumla fink atarım sağda solda belki kafayı çekip bağırırım orda burda gizemlerin doruk noktasındayım ben bak bilinmezden zevk alırım bildiklerimi bazen kendimden saklarım bazende önüme gelene açarım bak vazgeçtim ben bu dünyadan ruhumun isteği sadece saf huzur acaba kim kimde ne bulur et parçasına tutulut sonra hepsi ateşte yoğurulur yada kendi cevaplarıyla boğulur... Buzluktaki Yürek kim getirecek bana geçmiş günü yeniden sana karşı duyduğum tek şey özlem içimden geçen ve geçmeyen ne varsa senina adınala birleşti bak yenidenbaşladım yazmaya yorulmadı ellerim asla durduracak varmı budünya içimdeki öfkem ve özlem seninle birleştiğinde yapacak şey kalmadı boştu ellerim boştu kalbim bak öfkeme yenik düştüm yeniden nedenini sorgulama beni bilmeden yargılama yaralarımı sargılama ihtiyacım yok düşündüğüm tek şey aslın yok kalbe saklı bir ok sancımı arttıran bak buzluktaki yürekti kanayan... Kendinden Kaçan Adam hadi beni anlamaya calış sende yanıma gelde içindekileri gizleme bak nerde başlıyor bu dostluk-ların sorgulanmaya ihtiyac var gizli duyguların gerçekliği sorgulanır yada yargılanır ama kime göre bak bu dünya böyle anlamak için çaba gösterme boşlukta kaybolan bir adamım ben kendinden kacan Mal Gibi Ortada Kalınır başladım ucmaya gerçeği sorgulamaya kimvar benim yanımda aslında diye düşündüğümde saklandı herkes teksin sende yaşamın boyunca hadi durma bişeyler karala ama kimseyi kalbinden yaralama acaba neydi beni çoşturan yanlızlığımda var olan gözüme gözüken bir hayal yada gerçek hepsi bır sır bazı şeyler karşılık beklenmeden yapılır sonra dost satılır mal gibi ortada kalınır............. Sorgulama ruhumu bedenden çıkartıp gezdim sağda solda ihtiyacım vardı bazışeyleri sorgulamaya anladım bazısını anlamadım ama yoktu bunları anlattacak birisi okullarda herşey öğretilmiyorki bak işte burda bir şeyler var esrarın adamı burda yaptığı bir harita uyarsan ona şaşırmazsın asla yaz hadi sende deneyimleri dünyalar arası acılan kapıdan geçip yaşadıkları anlat bizlere neler gördün orda kim vardı yanındaa hadi durma sende sorgula cevapları alanadek ama yargılama cevaplar yetecek sana çünki hepsi senin beyninde saklı aslında... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 vay guzel sacmalamıssın ozaman ne diyim usta yuregıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Rap şarkısı havası var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 vay guzel sacmalamıssın ozaman ne diyim usta yuregıne saglık teşekkür ederim... arkasındaki müziğe göre değişir tarzı hiphop rock hardcore vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 hani bazı şeyler geç anlaşılırya yokluğunda öyle oldu öğrettiklerin gösterdiklerin sanki seninle gittiler toprağa ne bi cesaratim kaldı sensiz ne de bi hevesim varsa yok sensizliğim bilmem kaç saat sonra güneş doğacakmış herşey aydınlığa çıkacakmış bazılarına göre ama karanlığa gömüldü dünya anlayan varmı acaba eskiden süzüldüğüm boşlukta şimdi düşüyorum yanlızca... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Gayet güzeller bence ,ayrıca saçma olduklarını düşünmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ölüm ve sonrasın başka herşey saçma geldiği için konun başlığını böyle koydum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 prdon o zaman ben yanlış algıladım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 yaz mı kış mı sen yokken sevdiğim yalnızlığımdı aynaya üflediğim her dumanda farklı silüetler canlandı bazen gözlerim kanlandı bazende karardı düşündüm taşındım vermem gereken bi karar vardı isteklerimi küçümsedi bazısı bazısı anladı bazısı anladı salağa yattı takıntılarıma taktım ben aslında biraz şizofrenlik birazda karamsarlık hakim hayatıma baktığımda gördüğüm tek şey hakaretler olmasın diye bak bu uğraşım yalanlarınız kadar açıktı doğrularım la birlikte uzaklara dalarım zehri beynime kendim yollarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2011 korkusuzca yaklaş yanıma dost olmaya çalış kendin gibi davran bulursun belki derdine derman ferman yazılı iftiralar atılı kimin aklanacağı zaman alır zora gelince çoğu kuytu köşede saklanır cezası olan sallandırılır ballandırır bu cümlelerimi pessimizm sen alışmışsın bi umut var tarzında şeyler le oyalanmaya gerçeğe ulaş karanlıkta kaybolma konuş benimle sessiz durma kanla kaplı bu gözlerde sisli günlerde açığa günlerde ortaya çuıkan duylarımız aynı olur mu sen ve ben birsek ayrı gayrı kimeleri bilgileri saydı sıraladı karaladı salladı onunda vardı bir düşüncesi ama açıklayamadan giderse ne olacağı bile belli değil ne yapıyon lan diye sordum kendime gözümü açtığımda soru işaretleriyle uyandım söylediğim yalanlara önce kendim inandım nerden girdim nerden çıktım daha yeni farkına vardım sanırım artık vakti geldi susmalıyım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Hakketen saçma ama kafiye olmuş aralarda, yani rap diye yedirsen 13-16 yaş grubu deli gibi hayranın olabilir:) Ölümü aşkı dumanı yalnızlığı duysunlar yeter zaten^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ege_ Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 İyice saçmalamışsın dostum. (iltifat olarak yazıyorum,yanlış anlaşılmasın ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.