black_sabbath Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 House M.D., ilk bölümü 16 Kasım, 2004 tarihinde yayınlanmış, House olarak da bilinen ve bugüne kadar 7 sezondur yayınlanmakta olan Amerikan televizyon dizisidir. Dizinin başrol oyuncusu İngiliz asıllı Hugh Laurie'dir. Hugh Laurie bu dizideki Dr. Gregory House rolüyle 2006 ve 2007 yılında iki kez Altın Küre ödülü kazanmıştır. Dr. Gregory House, New Jersey'deki Princeton-Plainsboro Hastanesi'nin Tıbbi Tanı Uzmanlığı Departmanı'nın başındaki doktordur. Kendini aşırı beğenmesi, takıntılı davranışları, insanları önemsememesi ve boşvermişlik gibi özelliklerine rağmen ünü dört bir yana yayılmış müthiş biridir. Uzmanlık alanı, bulaşıcı hastalıklardır (İntaniye) ve nefrolojidir. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bir bakışta tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır. Hastalarla, zorunlu kalmadıkça doğrudan temasa geçmemeyi tercih eder, ancak ekibindeki doktorların psikolojilerini de sürekli olarak bozmaktadır. Ekibinde yer alan doktorlar; Dr. Eric Foreman (Nörolog, Sinir Sistemi Uzmanı), Dr. Robert Chase (Kardiyoloji ve Yoğun Bakım Uzmanı) ve Dr. Allison Cameron (İmmünolog, Bağışıklık Sistemi Uzmanı)'dur. Hastanenin yöneticisi ve Princeton-Plainsboro Tıp Fakültesi'nin dekanı Dr. Lisa Cuddy (Endokrinolog, Hormonal Sistem Uzmanı), onu sürekli gözlem altında tutmaya çalışmaktadır fakat ondan asla vazgeçememektedir. Çünkü en zor durumlarda hastaları kurtaran hep odur, ama Dr. House yüzünden hastane sık sık dava edilmektedir. Dr. House'un en iyi dostu Onkoloji Departman Başkanı (Kanser Hastalıkları Departman Başkanı) Dr. James Wilson'dur. Alıntı http://i56.tinypic.com/mhvi4k.jpg http://i56.tinypic.com/2vma68y.png http://i52.tinypic.com/npia2a.jpg Bütün ruh hastası dahileri sevdiğim gibi bu adama da hastayım İzledikçe Ösym ye sövdüğüm bir dizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Bitch is back ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 bu da dizinin açılış müziği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 7.sezon 22.bölüm inanılmazdı,21.bölümün son karesinde höynk diye kalmıştım.Şimdi final bölümünü izliyorum ve jenerik koymamışlar.jenerik olmayan bölümlerde uçuyorlar hadi bakalım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 D.r house cidden manyaktı umursamaz farklı bi deli ya ,hastasıyım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 7.sezon finali bomba House yine her zamanki gibi 10 numara Doktor olsaydım House gibi olurdum kesin misanthrope doktor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 wilsonu seviyorum 8.sezonda cuddy yokmuş.parayı beğenmemiş.cameron gibi genç olsaydın belki how imete geçerdin ama saçmalamışsın cuddy. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 üzülerek bu haberi paylaşmak istiyorum :/ ABD'de Fox televizyonunda yayınlanan, Emmy adayı İngiliz yıldız Hugh Laurie dahil olmak üzere dizinin yapımcıları, bunun, "acı verici" bir karar olduğunu, ancak "House"u sonladırmanın zamanının geldiğini söylediler. Yapımcılar, yaptıkları açıklamada, Laurie'nin canlandırdığı, dahi ama sorunlu doktor Gregory House ve ekibinin, çözülmesi zor vakaları aydınlatmaları üzerine kurulu dizide, "esrarengiz bir kişilik" olan House'un, havada hala biraz gizem varken kaybolmasının en iyisi olduğunu düşündükleri belirtildi. Dizinin son bölümünün ne zaman yayınlanacağına ilişkin ise bilgi verilmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.