Jump to content

Potansiyele ulaşma yolu

roZbeKiram

Önerilen Mesajlar

Acıkcası burayı sevdim ve bana yardımcı olabilecek mi merak ediyorum.Ben hırslı biriyim.Büyük bir potansiyelimin olduğunu düşünüyorum.Ama birisinin/birilerinin bu potansiyelimi perdelediğine inanıyorum.Bu bölümde gördüğüm bir konuda kalbinizden geçene inanın gibisinden sözler vardı.Ve uzun süredir bu gezegenin geleceğini etkileyecek insanlardan biri olduğumu düşünüyorum.Bunu düşünmemde bir çok neden var.Mesela 1 yaşında beyin kanaması geçirdiğim halde ölmedim bunun dışında 3 defa daha ölümden döndüm.1-2 kişinin araba altında kalmasını engelledim.Bedenime hükmetmede bir iki adım attıgımı düşünüyorum.39.7 derece ateşle evde gezip tv izledim ateşin 1 saat içinde felan düşmesini sağladım.Bunlar ufak nedenler.Asıl büyükleri karkaterimle ilgili.Çoğu insanın aksine değişim benim için çok kolay ve eğlenceli birşey.Düşüncelerimden ve davranışlarımdan vazgeçip yerine yenilerini koymak zor olmuyor benim için.2-3 yıllık bir süre içinde ateizmi,satanizmi,tasavvufu benimseyip bu akımları idrak edip vazgeçtim bunlardan.Birara Tanrı karşıtı yazılar yazıp çevreme okuturken bir süre sonra namaz kılmaya başladım.Yazılarımla ilgili olarak bir olayı anlatim burda.Ben arkadaşalra felan yazılarımı okutmayı seviyordum.Her ne kadar müslüman olsalar da kendileri yazılarımı okumayı kabul ediyorlardı.Bir tane hayata karşı vurdumduymaz herşeyi espriye alan bir arkadaşın yazımın birini camii hocasıyla konusması beni çok şaşırtmıştı.Bir arkadaşımda yazıları yazmayı bıraktıktan sonra Allaha şirk koşmanı özledim demesi beni çok güldürmüştü.Neyse asıl meseleye dönelim.Hayal gücüm acayip gelişmiştir.Kendimi Tanrı olarak bile hayal ettim eskiden(bazı felsefik düşüncelerinde etkisi oldu bunda )ve uzun süredir kendimi kıymetli bir insan olarak görüyorum.her ne kadar eskiden kibirli olmasamda çevremdeki kişilerin beni övmesi ve benimle ilgili düşünceleri beni kibirlendirdi.Fakat o dönem geçti neyseki.Potansiyelim olduğunu ve engellendiğimi düşünüyorum.Bu Tarot,cinler,telepati,astral seyahat felan çok cazip geliyor bana ve kendimi geliştirmek istiyorum.Neler yapmalıyım ?

edit:sınır kavramım yoktur.İstediğim herşeyi yaparım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ateizm,satanizm ve tasavufu kısa sürede benimseyebilmenin yanında terk de etmişsin. Bu üstün bir yetenekten ziyade oturmamış bir kişilik gibi. Hakaret olarak algılamayın. Yani bu dediğin şey pek mümkün olmayan,mümkün olması ancak ergenlik çağında falan olan bir şey.

Neler yapmalıyıma cevap da,okuyun ve uygulayın efendim. Zira bu forum bu yüzden var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında oturmamış kişiliğimi yazacaktım ama yazmamışım.Ve dediğinizi hakaret olarak algılamıyorum pek.acıkcası benim hiçbirşeye bağlılığım yok.Bir yere sabit olmak bir fikrin sabit temsilcisi olmak cok sıkıcı geliyor bana.Değişmek yeniden doğuş yeni bir yaşam kaynağı bence

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...