roZbeKiram Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2011 Sevdiğim bir kolyem var.Akik taşından.Onu taşımaktan hoşlanıyorum.Onu benim için daha yararlı bir hale getirmek icin ona bir iki özellik katmak icin yapabileceğim büyü veya benzeri birşey varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizli Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 böyle birşey varsa bende yapmak isterim çünkü şaman olarak tanıdığım biri sürekli kullandığım nazar boncuklu bileziğimi elinde evirip çevirip bişiler yapıştı ve 2 yıl sonra o bileziğim koptu tamir ettiremiyorum da acaba şansım bileziktemiydi şu an bahtımın kapalı olması bileziktenmi :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 öncelikle kolyeni bir gece toprağa göm fındık ağacının altına olursa iyi olur sonra tuzlu su ile yıka deniz suyu olursa iyi olur sonra ay ışığında beklet bunlar kolyeni temizlemek içindi kolyene enerji yüklemek için gereken bilgiler sitede mevcut saygılarımla işte burda http://www.gnoxis.com/basit-bir-tilsim-yapimi-35622.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Arındır. Dolunay vakti ay ışığının altına bırak gece boyunca. Sabah tekrar eline aldığında, içinden gelen bir duayı oku. Gözlerini kapat. Beyaz bir ışığın kolyenin içine girdiğini, onu kutsadığını imajine et. Bütünleşmeniz için dua et inandığın tanrı/tanrıçaya. Ya da inandığın her ne ise Arındırma işleminide, ılık su ile yapabilirsin. Ya da pruflas'ın dediği gibi toprağa gömebilirsin. fakat bunu yaparken içinden niyetinide geçir, arınması için. net ol. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 böyle birşey varsa bende yapmak isterim çünkü şaman olarak tanıdığım biri sürekli kullandığım nazar boncuklu bileziğimi elinde evirip çevirip bişiler yapıştı ve 2 yıl sonra o bileziğim koptu tamir ettiremiyorum da acaba şansım bileziktemiydi şu an bahtımın kapalı olması bileziktenmi :S Neye inanırsan, o olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Akik taşının senin için uygun olup olmadığını kontrol et . Sonra arındır (arkadaşın bahsettiği şekilde olabilir) kimsenin enerjisini almaması için ellettirme. Ve vücuduna deyen kısma yine uygun bir rune çizebilirsin . Kolyeye büyü değil ama tılsım haline getirmek ve ona sana da uygun olan enerjiyi yüklemek daha düzgün olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Sanırım bunu kolyem için denemeliyim (: Dolunaya 9 gün kaldı yakında uğurlu bir kolyem olucak (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ben de aynı şekilde sevdiğim taşları toplayıp rune veya tılsım olarak kullanmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.