Who Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2011 http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/t/Thor-1300449133.jpg Yapım: 2011 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Macera, Savaş, Tarih Yönetmen: Kenneth Branagh Oyuncular: Natalie Portman, Anthony Hopkins, Samuel L. Jackson, Stan Lee, Jeremy Renner, Jaimie Alexander, Ray Stevenson, Kat Dennings, Chris Hemsworth, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Rene Russo, Idris Elba, Tadanobu Asano, Joshua Dallas, Adriana Barraza, Colm Feore, Matthias Schweighöfer, Clark Gregg, , Joseph Gatt, Joshua Cox, Tom Hiddleston, Troy Brenna Senaryo: Stan Lee, Mark Protosevich, Jack Kirby, Zack Stentz, Ashley Miller, Larry Lieber Yapımcı: Stan Lee, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Jamie Alexander, Craig Kyle, Patricia Whitcher Görüntü Yönetmeni: Don Payne, Ashley Miller, Haris Zambarloukos Müzik: Patrick Doyle Dağıtım: UIP Filmcilik Filmin Websitesi:www.thor.marvel.com Süre: 2 saat 10 dk Gösterim Tarihi: 29 Nisan 2011 (Türkiye) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 hafta sonu gidecektim ama saati uymadı merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Haftasonunu değerlendirmek için güzel seçim olurdu bu haftasonu izlemen dileğiyle İyi seyirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 çok fantastik bi filim izleyecekseniz tavsiye ederim 10 üstünden 7,5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 thor , rio soygunu hızlı ve öfkeli + karayip korsanları hepsine gidin derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 baya merak uyandıran bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 thor , rio soygunu hızlı ve öfkeli + karayip korsanları hepsine gidin derim Hepsine gittim+ olarak Kutsal savaşçı 3D formatında onada gidin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 ::) karayip korsanları müthiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.