Adramelech Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Ankara'da şiir dinletileri düzenleyen bildiğiniz kurum/kuruluş var mı? Düzenli olarak yani haftada bir olur ayda bir olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Geçen radyo kanllarını gezinirken gece rast gelmişdim sırayla şehirleri saymışdı dinleti yapıcağı şehirleri felan ankarada vardı içinde geçdimi tarihi bilemiyorum bir gece efsanesi miydi neydi programın adı radyoda hakan diyede sunucusu vardı müjde fm di sanırım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Tenedos cafe de 2-3 yıl önce denk gelmiştim (gelmez olaydım o ayrı konu) belki hala orada yapıyorlardır arada.Bir araştır netten adresini telefon numarasını bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Tamam biraz bakayım teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.