AlemiSir Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Seni = Beni! Üç harfli “AŞK” benim Üç harfli ”SEN” benim Üç harfli “BEN” seninim Üç harfli “SEV” dim seni Üç harfli “SEV” din beni Ben seni seviyorum seni! Sen beni seviyorsun beni! Üç harfli “BEN” dendir Üç harfli “SEN” dendir Üç harfli “BİZ” dendir Üç harfli “BİR” liktendir Üç harfli “BİR” olabilmektir Alem-i Sır Alıntı
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 hepsi beş harflide buluşur; "sevgi". sevende sevilende sevgilide odur yakınlıkta uzaklıkta an odur yananda yakanda yakılanda odur tüm methiyeler ondan onadır. Alıntı
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 hepsi beş harflide buluşur; "sevgi". sevende sevilende sevgilide odur yakınlıkta uzaklıkta an odur yananda yakanda yakılanda odur tüm methiyeler ondan onadır. ...aşkın anası, sevgiden doğan "AŞK" da dır! Teşekkürler ve sağlıklı günler, dileklerimle! Alıntı
zebani57 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 3 harflilerden sakınınız Alıntı
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 3 harflilerden sakınınız ...yoksa (SARILINIZ) mı olsa! Alıntı
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 şimdi bilemedim ben 3 harfliye sarılakmı-sakınakmı? Alıntı
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 AşK gibi mesela sakınmak lazım... Alıntı
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 insan bilmediğinden korkar ve korkularıyla yüzleşebilmekle öğrenebilir! aksi takdirde insan farkında olmadan kendi bilincini sınırlar. eğer bilinci izliyorsan korkularını bir kenara bırak eğer korkuları izliyorsan zaten orada bir bilinç bulunmayacaktır. Alıntı
felidae Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 arabesk sevgili sms leri tadında... Alıntı
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Çok hoş ve güzel, görüş ve fikirlerinizi okudukça burada memnun oluyorum. Sizlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım, sağ olun ve mutlu yaşayın. Başarılar dilerim size! Alıntı
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 güzel paylaşımlarının devamını dilerim. Alıntı
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 İnşallah hepimizin paylaşımlarıyle birlikte....teşekkürler! Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.