AlemiSir Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Seni = Beni! Üç harfli “AŞK” benim Üç harfli ”SEN” benim Üç harfli “BEN” seninim Üç harfli “SEV” dim seni Üç harfli “SEV” din beni Ben seni seviyorum seni! Sen beni seviyorsun beni! Üç harfli “BEN” dendir Üç harfli “SEN” dendir Üç harfli “BİZ” dendir Üç harfli “BİR” liktendir Üç harfli “BİR” olabilmektir Alem-i Sır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 hepsi beş harflide buluşur; "sevgi". sevende sevilende sevgilide odur yakınlıkta uzaklıkta an odur yananda yakanda yakılanda odur tüm methiyeler ondan onadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 hepsi beş harflide buluşur; "sevgi". sevende sevilende sevgilide odur yakınlıkta uzaklıkta an odur yananda yakanda yakılanda odur tüm methiyeler ondan onadır. ...aşkın anası, sevgiden doğan "AŞK" da dır! Teşekkürler ve sağlıklı günler, dileklerimle! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebani57 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 3 harflilerden sakınınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 3 harflilerden sakınınız ...yoksa (SARILINIZ) mı olsa! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 şimdi bilemedim ben 3 harfliye sarılakmı-sakınakmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Bence sakınak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 AşK gibi mesela sakınmak lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 insan bilmediğinden korkar ve korkularıyla yüzleşebilmekle öğrenebilir! aksi takdirde insan farkında olmadan kendi bilincini sınırlar. eğer bilinci izliyorsan korkularını bir kenara bırak eğer korkuları izliyorsan zaten orada bir bilinç bulunmayacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 arabesk sevgili sms leri tadında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Çok hoş ve güzel, görüş ve fikirlerinizi okudukça burada memnun oluyorum. Sizlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım, sağ olun ve mutlu yaşayın. Başarılar dilerim size! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 güzel paylaşımlarının devamını dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 İnşallah hepimizin paylaşımlarıyle birlikte....teşekkürler! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.