AlemiSir Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 EYLER Yazabilseydik, şu arzuhalimizi Kâğıtlar yetmez, satılar almaz Söyleyebilseydik, temennimizi Anlatmaya, sözcükler yetmez Çağlar akar, gönül sevgi peşine Yıkıp da bentleri, ummana dalar Ağlamak yakışmaz ki, er kişiye Dert olur, yanar kendi içinde Can arayıp, cananı bulanda Gönül hoş, gayrısını neyler Dost arayıp, halini soranda Gönül şen, muhabbet eyler Alem-i Sır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Uzun süredir güzel ellerinden dökülen şiirlerini güzel söyleşilerini okuyamamak beni üzüyor kısa zamanda yeni paylaşımlarını tadmak dileği ile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Uzun süredir güzel ellerinden dökülen şiirlerini güzel söyleşilerini okuyamamak beni üzüyor kısa zamanda yeni paylaşımlarını tadmak dileği ile. Beni mahçup ediyorsun!..Çok teşekkür ederim, gönülden sevgi ve saygılarımla, görüşmek ve karşılıklı paylaşımlar dileği ile sağlıcakla kal! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.