Aikon Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2011 http://video.mynet.com/habervideo/Hayalet-sehir-e-girdiler/1151192/ Paranormal bir şey gördüğüm söylenemez ama bu şehirde herşey ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 çernobil bölgesini görsen bundan kalır yanı yok .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bir an silent hill geldi aklıma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bir an silent hill geldi aklıma:D aynen benimde inekler falan geziniyo etrafta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bir an silent hill geldi aklıma:D video açılır açılmaz aklıma gelen ilk şeydi :D:D tercüman oldun. şehir risk bölgesi olması nedeniyle boşaltılmış video çeken şahıs çok film izlemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 ay yazık hayvanlar orda kimsesiz kalmış ne yer ne içerler en çok onlara üzüldüm ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
porta12346 Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Hayalet Şehir'e girdiler ve hiç bir şey olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Köpekler nasıl besleniyor acaba? Ben de çok isterdim öyle bir yere gitmeyi. Keşke evlere de girselerdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.