Who Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2011 http://www.yenikitaplar.org/u/yenikitaplar/img/b/a/z/az20110407212720.jpg Yazar : Hakan Günday Açıklama : AZKüçük bir kelime, büyük bir roman. Diyebilirsin ki, bir insanı, fotoğraflarından ve hakkındaki haberlerden ne kadar tanıyabilirsin? Haklısın. Belki de çok az... O zaman şöyle demeliyim: Seni az tanıyorum... Az... Sen de fark ettin mi? Az dediğin, küçücük bir kelime. Sadece A ve Z. Sadece iki harf. Ama aralarında koca bir alfabe var. O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var. Sana söylemek isteyip de yazamadığım sözler bile o iki harfin arasında. Biri başlangıç, diğeri son. Ama sanki birbirleri için yaratılmışlar. Yan yana gelip de birlikte okunmak için. Aralarındaki her harfi teker teker aşıp birbirlerine kavuşmuş gibiler. Senin ve benim gibi... Sayfa Sayısı : 360 Basım Yeri : İstanbul Basım Tarihi : 2011-4 Dili : Türkçe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 en kısa zaman alıp okumayı düşündüğüm bir kitap:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 şu yazıyı okuyunca kitaba ilgiyle yaklaşmamak elde mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Okunabilr..paylasım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 şu yazıyı okuyunca kitaba ilgiyle yaklaşmamak elde mi evet bu yazıyıda bana faceden arkadaşım göndermişti benimde okuma isteğim bu yazıyla depreşti:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yeni okuyacak arkadaşlara iyi okumalar diliyorum bugün dolaşırken uğradığım ve karıştırdığım kitaplar arasında dikkatimi çeken bir kitapdı açıklamsındaki güzellik kitabın ilk satırlarınada yansımış durumda tamamı bittiğinde aynı tad ve haz bozulmamış olur umarım . Okudukdan sonraki izlenimlerinizi merakla beklemekdeyim bitirdiğim an bende paylaşıcağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.