silessia Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2011 konumu nereye açıcağıma karar veremedim böyle bir yer geldi aklıma bunun için özür dilerim öncelikle.sitede geznirken en çok aklıma takılan olay periler oldu.Diyelim ki periler var ve ben görmek istiyorum perileri çağırma yöntemi var mı ?Birde diyelim peri sıfatında geldi fakat bilindiği üzere cinlerde görüntü değiştirebilr gelen şeyin peri olup olmadığını nasıl ayırt edebiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 her varlığın yaydığı enerji size tezahür ederken değişime uğrar . Aradaki fark tecrübe ile anlaşılır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silessia Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 her varlığın yaydığı enerji size tezahür ederken değişime uğrar . Aradaki fark tecrübe ile anlaşılır . peki sizce peri diye bir şey var mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bence beni yada bizi boşver . Kendini sorgula . Neye inanmak istiyorsan o var . Neye istemiyorsan o yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silessia Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 işte kendimi sorgularsam işin içinden çıkamıcam sanırm ama bence varlar buna inanmaya başlıyorum yavaştan olsun olmalılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Forumda bilgi edinebileceğin ve sorularına karşılık cevap bulabileceğin birkaç perili konular buyur : http://www.gnoxis.com/periler-gercek-mi-43022.html http://www.gnoxis.com/absent-yesil-peri-nedir-37933.html http://www.gnoxis.com/peri-kus-tuyu-muskasi-42938.html http://www.gnoxis.com/masallarda-periler-42412.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Ben bir gece uyurken 20 25 cm boylarında gözümün önünde uçan bişey gördüm.Kanatları vardı çok ilginç bir varlıktı.Peri olduğunu düşünmüştüm o gün.Ancak perilerin boylarının ne derece uzun olduğunu bilmediğim için bi kesinlik getiremicem.Beynimin bir oyunu da olabilir.Ama gerçekten periye çok benziyodu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
7 bela Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 peri zaten cinin dişisidir...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 peri zaten cinin dişisidir...... Kaynak nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Kaynak nedir? Kaynağını bilemem ama benim gördüğüm şey de tam olarak arkadaşın söylediği gibiydi.Yani ben gördüğüm anda hem cine benzettim hemde periye:D Ama boyu kısaydı yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
7 bela Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Kaynak nedir? uzun firdevsi ...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 peri zaten cinin dişisidir...... bazı eski arap kökenli havass kitaplarının eski türkçe versiyonlarında perileri cinin dişileri olarak gördükleri doğru. Bunlara göre su perileri (su cinleri), ateş perileri gibi değişik periler var. Bu eski arap kökenli kitaplarda perilerin çok güzel ve çıplak kızlar olarak görüldükleri lakin metal iğneyi saplayarak onu ele geçirip hükmedebileceğiniz söylenir. Halbuki peri kelimesi dişi cinin karşılığı değildir. islam öncesi inançlardan bu yana cinlerin dişisi peri değil cinniye olarak geçer (Profesor Westermorck'un sosyoloji incelemesi; Cin inancı araplarda islam öncesi de vardı) bu yanlış anlaşılmış ve cinniye yerine geçmiş bir kelimedir. Peri çok daha farklı bir varlıktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 hepsi enerji oluştuğu kaynak farklı bu yüzdeb isimleri çeşit çeşit bu konuda her inançtaki enerjiler karşılaştırılarak isimlendirilerek genel ve yeni bi kaynak hazırlanmalı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.