nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2011 Bütün annelerin günü kutlu olsun ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Annelerin hakkı ödenemez... Tüm annelerin ve müstakbel annelerin anneler günü kutlu,mutlu ve huzurlu olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 evet:) tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Annelik zor ve çok güzel bir duygudur eminim. Umarım babalık da öyledir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebani57 Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Babaların hakkı yeniyor. Bizler sevdiklerimizle her ânımızı birlikte geçirenleriz. Modernist kapitalizmin pohpohladığı her "özel gün" zırvası gibi "anneler günü" zırvasını da pas geçiyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Annelik zor ve çok güzel bir duygudur eminim. Umarım babalık da öyledir eminim babalıkta güzel duygudur ama henüz daha baba olamadık! yorum yok:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.Her ne kadar beni çıldırtsada annemi seviyorum http://www.youtube.com/watch?v=HAc0ZbgX6tQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Babaların hakkı yeniyor. Bizler sevdiklerimizle her ânımızı birlikte geçirenleriz. Modernist kapitalizmin pohpohladığı her "özel gün" zırvası gibi "anneler günü" zırvasını da pas geçiyoruz. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inception Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Babaların hakkı yeniyor. Bizler sevdiklerimizle her ânımızı birlikte geçirenleriz. Modernist kapitalizmin pohpohladığı her "özel gün" zırvası gibi "anneler günü" zırvasını da pas geçiyoruz. Ya kardeşim bırakında en azından bir gün kendilerini özel hissetsinler. Bu sayede durduk yere bir el öpülüyorsa, onu sevindirecek ufak şiirler okunuyosa, yalnız yaşayan kimsesi kalmamış annlerin veya babaların en azından o gün gönlü alınıyosa kime zararı var bunun. Sen hergün öpebiliyosan o eli etrafındaki insanlara her zaman yardımcı olabiliyosan ne mutlu sana yapamıyosan bırak birileri bir güne sığdırmaya çalışsın. Dünyanın bir çok yerinde anneler bugün eğlendi, gönülleri okşandı, heryerde konu oldular (bu başlık ve bizim yorumlarımız gibi..), Allah her insana bir gün olsun gülmeyi nasip etsin dualarımız Allah'ımın büyük bir şerefle ödüllendirdiği Anneler ve anne olamayan tüm kadınlar için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karsılıksız sevgıyı, tarıf et desen bana herhalde sadece "ANNE" derdım..nice anneler gününe.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Melekler bile parmak ısırıyodur annemi görünce... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 başta canım annemin sonrada tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım iyiki var o olmazsa ben napardım karşılıksız seven tek kişiler ailem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Anne ve Babaların hakkı ödenemez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Biraz geç oldu ama . . . . Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.