merth Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 nerede burası bilen var mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gölge Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 japonya olması lazım galiba.. da orda güzelim okyanus deniz herneyse varken niye dibine bunu yapmışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTIjaponya olması lazım galiba.. da orda güzelim okyanus deniz herneyse varken niye dibine bunu yapmışlar [/b] anormallik yaratalım demişler heralde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 14 08 2006, 13:55 ) 3832[/snapback] anormallik yaratalım demişler heralde... [/b] muhtemelen havuzuda şehir suyuyla değil , okyanustan doldurmuşlardır. ama fena değil enteresan olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 vay hergeleler vay be bu ne beee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 para çekmenin en güzel yolu... farklılıklar yaratmak... çok güzel bi işletmecilik örneği... bayıldım wallaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Ben hiç hoşlanmadım.... Çok yapay nedir o öle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Dubaidede vardı galiba böyle bi yer.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 helal olsun ne diyim uğrşmış adamlar tebrik ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2006 hım ben bunu haber bültenlrinde görmüştüm.cok şahane biyer.hatırladıgım kadarıyla çin olması lazım.japonyada olabilir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 bende japonyada die biliorum ama gerçekten egzotik biyer olmuş bi tanede bizim memlekete yapsalar cokcok iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WwWoOoWwW Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 ya bence bunu yapmalarının sebebi hemen yanı başındaki suyun deniz değilde okyanus olması abi mesela ailemle birlikte okyanusa ddeğilde böyle bir yere gitmeyi tercih ederdim ben.. Biliyoruz hepimiz okyanuslardaki faciaları burda ancak boğularak ölürsün eğer yani oda olsun birascık bası insanlar nefeslerini tutupda ölmeye çalışıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.