soek Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2011 arkadaslar siteye yeni uye oldum fark ettigim bi sey oldu son zamanlarda size danısmak istedım olaya gireyim: akşamları hava kararınca mp3 umu alır gunde en az bir saat mahallemde yürüyüş yaparım ve hemen hemen her yürüyüşümde sokak lambalarının yanından geçerken kapandğını fark ettim bazı yerdekı lambalar hiç şaşmıyo hatta kesin sönüyür.hangi sıklıkla oldugunuda soleyım hemen hemen her yürüyüşde 1 kere oluyor bu olay .sizce neden böyle oluyor tamamen tesadufmu yoksa ortada benlik bi durummu var bir sey daha ışıklar sondugunde genelde muzık aleminde oluyorum hayaller felan bilirsiniz sondukten sonra kendıme geliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 walla bende yaşıyorum aynı şeyleri senin kadar olmasada sık sık oluyor o yüzden rastlantı olarak değerlendireceğim.Bu arada hoş geldin aramıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soek Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 hoşbulduk teşekkür ettim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ouLTurq Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 hala o eski tip lambalar kullanılmakta ülkemizde, ısınınca sönen sokak aydınlatma lambalarından. senin sokak lambasının sönmesi olayına da bu sebep olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Bunu anlamanın yolu basit. Bir süre o lambayı görebildiğin bir yerde bekle,yanma sönme oluyorsa zaten bozuktur. Benim yaşadığım yerde de var,arada sönüyor sonra yanıyor. Eğer hiç sönmüyorsa,lamba sağlamsa ve sadece sen yanına gidince sönüyorsa o zaman düşünelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soek Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 deniyeceğim bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Sıklıkla olduğunu söylüyorsun bunu bir videoya alma imkanın varsa sevinirim . Hem açıklık kazanır hemde yorumlamak kolay olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soek Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 yukarda da dedigim gibi bilinçlı olmuyor muzik dinledıgimde hayal alemınde oluyorum:)ama sanırsam tesadufen oluyor yorumlarada bakacak olursak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merak Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 hergün aynı saatlerde yürüyorsan arkadaşların dediği gibi ısınınca sönüyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soek Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 hemen hemen benzer saatler evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothicvampir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 İnsan enerjisi ile ışığın etkileşimi sonucu yanıp-sönme oluyor bazı lambalarda... İnsan birden havalanıyor fakat, sevinmeyin boş yere 2 insandan 1'ine denk geliyor elbet. Ve her lamba yanıp sönmez, eğer yeni tip bir lamba ise. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Yeni tip lambalar genelde sensörlü, bizim buradakinler öyle. Düşük ışık var, altından geçerken sensör çalışıyor baya bi kuvvetli ışık veriyor sokak lambaları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Sensörü yanlış bağlamışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 bazı sokak lambaları bellı saatlerde tassarruf için veya çok ısındığı için söner belli aralıklarda yanar senin ile ilgisi yok gibi inanmassan yuruyuş saatini değiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xCoNaNx Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 bendede oluyor arkadaşların yazmış olduğu herşeyi denedim ve hatta 6 saat bekledim yolun karşısında şerefsiz lamda sönmedi altından geçen insanlardanda etkilenmedi ama ben ne zaman altından geçsem sönüyor neden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 bir de gün ışığında dene bakalım işin esprisi bir yana, yukarıda arkadaşların önerdiği üzere, birkaç sefer uzaktan gözlemlemeyi dene. Sadece yanından geçerken oluyorsa buna o zaman farklı yorumlar getirmeye çalışırız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2013 Arkadaşın söylediği mantıklı.Bir süre ışığı izle normalse ve sen gittiğin zaman sönüyorsa o zaman olay senliktir diye düşünüyorum.Böyle bir şey olursa şayet enerji kontrolüne çalışabilirsin.Hatta böyle bir şey olmasa da sen yine de meditasyona başla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 nedense Japonya korku filmleri geldi gözüme:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Bendede oluyor aynısı ama bütün sokak lambalarında olmuyor bazı sokak lambalarında eski usul sarı lambalı olanlarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Bence bozuk bir lamba ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xCoNaNx Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 bende fark etmiyor artık alıştım zaten bunun hakkındada hiç bişey bulamadım sitedede kimse bilmiyor bişey bizim adminlerde hiç bakmıyor yardımcı olmak için neyse ama her şeferinde ilk miş gibi tuhaf bir duyguya kabılıyorum neden anlamadım bi buna alışamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 bulunduğun ilçenin belediyesine mesaj gönder bakım yapsınlar elektrik lambalarına vs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xCoNaNx Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 (düzenlendi) sen bir ara istersen Temmuz 19, 2014 xCoNaNx tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 her şeyi paranoya yapmamak lazım tabi arkadaşların dediği gibi uzaktan izleyin eğer lamba sönmüyorsa enerji kontrolüne başlayın evde de diğer aletlerle ilgili böyle sıkıntılarınız var mı ? bununla ilgili ufak notlar alabilirsiniz bir yere izlenimlerinizden destek alarak olayı tekrar masaya yatırın :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xCoNaNx Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 her şeyi paranoya yapmamak lazım tabi arkadaşların dediği gibi uzaktan izleyin eğer lamba sönmüyorsa enerji kontrolüne başlayın evde de diğer aletlerle ilgili böyle sıkıntılarınız var mı ? bununla ilgili ufak notlar alabilirsiniz bir yere izlenimlerinizden destek alarak olayı tekrar masaya yatırın :D isterseniz belediyede beyaz masa var ona başvursun basına gelen herkese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.