asis Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2011 Edebiyat ile ilgili tek kişilik bir oyun bulmama lazim ..yoryaparsanaiz veya bi senaryo teklif etderseniz sevinirim ... şimdiden teşekkürler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Edebiyat bölümüne konu açıyorsun ve bu kadar bozuk bir Türkçe ile yazıyorsun. Gerçekten ilginç. Lütfen dilimizi doğru kullanalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 İstediğiniz tarz nedir bilmiyorum , internetten araştırıp bulabilirsiniz yada ben orjinal olmak istiyorum kendim yazacağım derseniz bir konu belirleyin yardımcı olacaklar pm atsın yada yorum olarak yazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.