Justice Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2011 Sizce İnsani en çok Yıpratan şey Nedir ? 1-) Aşk 2-) Para 3-) Yalan 4-) Bir Dostun ihaneti 5-) Geleceğe Dair Endişeler 6-) Merhamet Duygusunun Ağır basmasi 7-)Korkak bir yapıya sahip olmak 8-)Çabuk heyecanlanmak 9-) Sigara,Alkol 10-) 2012 Kahnetleri Tek Seçim hakkınız var Dostlar Buyrun Bakalım. Bence 4. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Başlık ile konu arasında bir illiyet bağı kuramadım. "Sizce insani ?" ile "sizce insanı en çok yıpratan şey nedir?" arasında tek benzer nokta "sizce" kelimesi. Bizce olduğu kesin ama devamı yok. Elin mi gitmedi yazmaya,yoksa "insani" diyerek dalga geçiyim mi dedin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 bence merhamet duygusunun ağır basması hiçbirşeye hayı diyemez ve gereğnden fazla yıpranır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Başlık ile konu arasında bir illiyet bağı kuramadım. "Sizce insani ?" ile "sizce insanı en çok yıpratan şey nedir?" arasında tek benzer nokta "sizce" kelimesi. Bizce olduğu kesin ama devamı yok. Elin mi gitmedi yazmaya,yoksa "insani" diyerek dalga geçiyim mi dedin Yok sadece çok uzun bir başlık açıp forumdaki arkadaşlarin göz zevkini bozmak istemedim i -ı olcak msj düzelt yaptım ama başlık düzeltme olmadiği için düzeltmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 korkaklığın insanı yıprattığını hiç sanmıyorum,ama tam tersi olan cesaret yıpratır.Cesur bir şekilde insanlara güvenirsin onlar da ihanet eder ve yıpranırsın,4 derim ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jezabel Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 4 derim ben de, dostun ihaneti çok koyuyor insana da geleceğe dair endişeler de şimdiki zamanı unutturuyor bazen.İnsanı fena yıpratıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mornie Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Mutluluktur . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 bence 7. şık nedeninide açıklayayım .. çünkü bir insan eğer korkak bir yapıya sahipse zaten buluttan nem kapar her olaydan korkar hayatı endişe ile geçer e bu da insanı yıpratır.. cesaretin büyük bir önemi vardır hayatımızda tabi gereksiz yere cesurluk taslamakta insanı kötü bir duruma sokabilir ama .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 gereksiz kaygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sium Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 İnsanı en çok bizzat, gene insanın kendisi yıpratır Olaylara ve yaşananlara nasıl yaklaştığınla ilgili her şey.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Zihni. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Geçmişi..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 stress.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 değer vermek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Kararsızlık ve olasılıkların yarattığı korku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Sanrılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 kendisi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2017 2. bi şahsa güvenmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 var olmak......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Tek maçtan yatmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Zaman..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2021 İnsanlar. 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2023 Doğal seleksiyonla toplumdan silinmemeye çalışmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.