ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3lt3m Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2006 insanın biraz deli ve bol bol zamanı olması gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTIinsanın biraz deli ve bol bol zamanı olması gerekiyor [/b] bencede bunu paintte yapmak delilik ve aşırı delilik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 cidden müthiş olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 biz de bi tane yapalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTIbiz de bi tane yapalım [/b] ömrümüz yetmez die düşünüorum...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 vay bee harika olmuş bu müthiş bi sabırrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 14 08 2006, 14:42 ) 3844[/snapback] ömrümüz yetmez die düşünüorum...... [/b] bi kaç bin saat dio...1600 saat olsa ,gunde 16 saat ugrasılsa 100 gun eder...8 saat ugrassan 200 gun eder... 20 kisi ugrassa 10 gun eder Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 ya kızdırmış olmiim ama paintte windowsun yaptığı paintte böle efektler yok ki adam çok fazla efekt yapmış bu windowsun painti değil ama ilerleyen sürümleri olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 evet doukan_gs bencede bu paintte yapılamas... ben bunu başka sitelerdede görmüştüm ama paintte yapıldığı sölemiodu ama resim gerçekten süper biras daha uğraşsalarmış gerçek olucakmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2006 Bunu yaparlarken tabi sadece paint de yapmıyorlar yardımcı prg kullanılıyordur gölgelendirme olsun renk düzeyi parlaklık sonra ince yerlere renk hatdı gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 ben bole paint bilmiyorum ama eger yapilmissasda allah akil fikir versin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Resim kesinlikle paintte yapılma değil. Resme yapabildiğiniz kadar zoom yapın asla tek renkli karelere ulaşamayacaksınız. Buda demek oluyor ki bu resimde paintten fazlası olan anti-alising teknolojisi var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 bilen biri bakınca bööle oluyo ama resmin hakkını vermek lazım sonuçta ne olursa olsun bu resimde bi emek var hakkatten harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Ona sözümüz yok. Resim gerçekten harika. Yapan çok uğraşmış muhakkak ve de harika bir eser ortaya koymuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 bence adam başlamış ve takıntılı olduğu için başından kalkamamış bende bi kere bölesi değil de ufak çok basit bi resmi çizmeye çalışmıştım bendede böle bi takıntı olduğu için tam 1.5 gün boyunca pc başında o resmi çişmiştim tabi delirme seviyesine gelmedim desem yalan olur ama takıntı işte ne yaparsın ama böle efektler renkten renge geçiş yoktu benim yaptığım resimde öle olsa pc camdan atmıştım kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 evet bu konuda bende hemfıkırım paint için imkansız gıbı gorunuyo ama ıddea edemem ama uğrasılmış bu belli bravo nerde ve hangı program ile yaptıysa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Lady Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Çok ii olmuş akrilik boyalarla bu tür resimler yaparlardı bilgisayarda daha zordur tabe ama gerçekten güssel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 bence muhteşem olmuş ama biraz cabuk yapmamışmı ve nasıl bi cesarettir düşünsene tam resim biterken elktiriklerin kesildiğini falan acyip olur insan kırizlere girer ama yinede adam harbi saannatkarmış paylaştığın için tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.