Jump to content

Birkaç bin saatte paint'te yapılmıs bir resim

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
ALINTI
insanın biraz deli ve bol bol zamanı olması gerekiyor [/b]

bencede bunu paintte yapmak delilik ve aşırı delilik... :confused:
Yanıtlama zamanı:
ALINTI(FİRDEVS @ 14 08 2006, 14:42 ) 3844[/snapback]

ömrümüz yetmez die düşünüorum...... :biggrin:
[/b]

bi kaç bin saat dio...1600 saat olsa ,gunde 16 saat ugrasılsa 100 gun eder...8 saat ugrassan 200 gun eder... 20 kisi ugrassa 10 gun eder :D
Yanıtlama zamanı:

ya kızdırmış olmiim ama paintte windowsun yaptığı paintte böle efektler yok ki adam çok fazla efekt yapmış bu windowsun painti değil ama ilerleyen sürümleri olabilir

Yanıtlama zamanı:

evet doukan_gs bencede bu paintte yapılamas... ben bunu başka sitelerdede görmüştüm ama paintte yapıldığı sölemiodu ama resim gerçekten süper biras daha uğraşsalarmış gerçek olucakmış

Yanıtlama zamanı:

Bunu yaparlarken tabi sadece paint de yapmıyorlar yardımcı prg kullanılıyordur gölgelendirme olsun renk düzeyi parlaklık sonra ince yerlere renk hatdı gibi :ermm:

Yanıtlama zamanı:

Resim kesinlikle paintte yapılma değil. Resme yapabildiğiniz kadar zoom yapın asla tek renkli karelere ulaşamayacaksınız. Buda demek oluyor ki bu resimde paintten fazlası olan anti-alising teknolojisi var.

Yanıtlama zamanı:

:huh::huh::huh:

bilen biri bakınca bööle oluyo ama resmin hakkını vermek lazım sonuçta ne olursa olsun bu resimde bi emek var hakkatten harika

Yanıtlama zamanı:

Ona sözümüz yok. Resim gerçekten harika. Yapan çok uğraşmış muhakkak ve de harika bir eser ortaya koymuş.

Yanıtlama zamanı:

bence adam başlamış ve takıntılı olduğu için başından kalkamamış :biggrin: bende bi kere bölesi değil de ufak çok basit bi resmi çizmeye çalışmıştım :biggrin: bendede böle bi takıntı olduğu için tam 1.5 gün boyunca pc başında o resmi çişmiştim tabi delirme seviyesine gelmedim desem yalan olur ama takıntı işte ne yaparsın :biggrin: ama böle efektler renkten renge geçiş yoktu benim yaptığım resimde öle olsa pc camdan atmıştım kesin :rofl:

Yanıtlama zamanı:

evet bu konuda bende hemfıkırım paint için imkansız gıbı gorunuyo ama ıddea edemem ama uğrasılmış bu belli bravo nerde ve hangı program ile yaptıysa

Yanıtlama zamanı:

Çok ii olmuş akrilik boyalarla bu tür resimler yaparlardı bilgisayarda daha zordur tabe ama gerçekten güssel:)

Yanıtlama zamanı:

bence muhteşem olmuş ama biraz cabuk yapmamışmı ve nasıl bi cesarettir düşünsene tam resim biterken elktiriklerin kesildiğini falan acyip olur insan kırizlere girer ama yinede adam harbi saannatkarmış paylaştığın için tşk

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...