Who Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2011 (düzenlendi) http://www.sinemadafilmizle.com/afis/invi.jpg IMDB: 6,1 Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Romantik, Suç Yapım:2007 ~ ABD Yönetmen: David S. Goyer Senaryo: Mick Davis, Christine Roum Yapımcı: Roger Birnbaum, Gary Barber, William S. Beasley Görüntü Yönetmeni: Gabriel Beristain Süre: 1 saat 42 dk Gösterim Tarihi: 27 Nisan 2007 (ABD) Oyuncular: Alex O’loughlin, Justin Chatwin, Margarita Levieva, Marcia Gay Harden, Cory Monteith, Alex O’Loughlin, Chris Marquette, Callum Keith Rennie, Michelle Harrison, Ryan Kennedy, Tania Saulnier, Ron Selmour, Alex Ferris, Andrew Francis, Serge Houde, Aleks Holtz, Desiree Zurowski, Kevin McNulty, Laara Sadiq, Maggie Ma, Mark Houghton, P. Lynn Johnson, Sefton Fincham FİLM HAKKINDA: The Sixth Sense’in yapımcılarından izleyiciyi ekrana bağlayan etkileyici bir gerilim filmi daha beyaz perdeye yansıtılmıştır.. Yakışıklı, başarılı, girişken ve geleceği parlak bir yazar olan Nick Powell bir gece ansızın bir saldırıya mağruz kalır ve öldü diye,ölüme terk edilmiş bir şekilde bırakılır..Fakat henüz yaşamını yitirmeyen yazar, iki dünya arasında hayalet olarak kalmıştır..Ve bu olayı kimseler bilmemektedir.. Kendisini hiç bir şekilde ne görebiliyorlar,nede duyabiliyolar kimseye ifade edemiyor kendini….Bakalım bu sıkıntının üstesinden gelip hayatta olduğunu başkalarına ıspatlayabilecekmi…. İYİ SEYİRLER… ----------------------------------------------------- Mayıs 21, 2011 Who tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Beni çok etkileyen bir filmdi.Arkadaşlarım pek beğenmemişti ama ben duygusal bir zamanınızda çok iyi gideceğini düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.