lmb33 Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hOkUDbJZiO0 muahhahah çok iyi ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Bu Gün de Kaldırdımız Kupayi izlersiniz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 hahahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 haydi Trabzonn bastırr :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yanlış anlamayın ama Fene"V"bahçe demeniz bence Fenerlilere ve Fenerbahçeye karşı biraz saygısızca ve tahrik edici olmuş.Ben Fenerliyim ama Fenerli olduğum için demiyorum bunu aynı başlığı başka biri 8taş yada 6saray diye yazmış olsa aynı şeyi yine yazardım.Başka bir takımın taraftarı olabilirsiniz veya aşırı derece fanatiği..Ama bu size o takımı aşağılama hakkını vermez ve fanatikliğin bile bir sınırı en azından rakibine karşı bir saygısı olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Çok Güzel anlatmışsın Scream Tbrik ediyorum şu an 3-1 Artık Fenerbahçenin Aldı kupayi anca izlerler zaten 3 yıldızı olmuyan takımların taraftarlari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 evet 3 yıldızlı takım olmuyanız "olmayan" değil haklısınız Sayın Scream artık alışkanlık oldu o kusura bakmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 şampiyon muyuz ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jezabel Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 şampiyon muyuz ne? evettt böyle bi konu açman da iyi olmuş sevgili imb Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 gerçekten teşekkürler imb ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 (düzenlendi) Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü video temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 feneri tebrik ederim taş devrinden sonraki aldııgı ilk kupa için :D hadi bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 yalnız imb değil "L"mb Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 (düzenlendi) -- eline sağlık cemsit 10 numara videolar dostum Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü video silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Dün gece Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlamaktan bugün sesim kısıldı . . . . Ve bütün Fenerbahçelilerin şampiyonluğu kutlu olsun ! . . . . Sonunda . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Dün gece Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlamaktan bugün sesim kısıldı . . . . Ve bütün Fenerbahçelilerin şampiyonluğu kutlu olsun ! . . . . Sonunda . . . . Eyw Dostum Seninde Dün Bağdatta Bağırmaktan benim sesimde aynı halde 4 Yıldıza az kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.